Νέα από την Οδική Βοήθεια της Interamerican

Εντάξαμε στον στόλο της Οδικής μας Βοήθειας ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ οι οδηγοί μας εκπαιδεύονται στην παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα.

Η νέα εποχή φέρνει μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές στον τρόπο που μετακινούμαστε. Ορισμένες από αυτές είμαστε έτοιμοι να τις υιοθετήσουμε ως κοινωνία, εξερευνώντας ωστόσο ακόμα τους τρόπους που μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα, με περισσότερη οικονομία στη ζωή μας, ασφάλεια για την υγεία μας και για το καλό του περιβάλλοντος. Δεν λείπουν οι λύσεις που βρίσκονται ακόμα σε ένα καθαρά πειραματικό επίπεδο.

Το όνομα της Interamerican και της Anytime έχει συνδεθεί με την εξέλιξη ης ηλεκτροκίνησης. Έχουμε ήδη εμπιστευθεί τους συνανθρώπους μας που επιλέγουν υπεύθυνα νέους τρόπους μετακίνησης, ασφαλίζοντας ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα μέσω της ANYTIME, σε συνεργασία με την Kineo, η οποία δραστηριοποιείται στην ενοικίασή τους. Πίσω στο 2015, όταν στα Τρίκαλα εκπληρώθηκε μία φουτουριστική υπόσχεση και τα πρώτα λεωφορεία χωρίς οδηγό δοκίμασαν τις διαδρομές τους στους δρόμους της πόλης, ήμασταν εκεί, ασφαλίζοντάς τα με κάλυψη αστικής ευθύνης και οδικής βοήθειας. Στην ίδια πόλη, ασφαλίσαμε το πρώτο drone διανομής φαρμάκων.

Σταδιακά, η ηλεκτροκίνηση σταδιακά αγγίζει τις ζωές όλων μας, υποσχόμενη μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σε βιώσιμες πόλεις, με εύκολες και ασφαλείς μετακινήσεις. Σήμερα, η Interamerican Βοηθείας ενσωματώνει  την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της.

– πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, εντάσσουμε στον στόλο της Οδικής μας Βοήθειας ηλεκτρικά ποδήλατα ώστε να φτάνουν κοντά στους πελάτες μας, γρήγορα και οικολογικά. Οι άνθρωποί μας θα φροντίζουν περιστατικά όπως η απώλεια κλειδιών, η φόρτιση μπαταρίας και η επιδιόρθωση ελαστικού.

– Παράλληλα, παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επενδύσαμε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών μας. Τον Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη τη χώρα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ. Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

 «Για την Interamerican Βοηθείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας», λέει ο Γιώργος Βαλαής, Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας.