2 νέοι συνάδελφοι μιλούν για τη δουλειά τους και απαντούν σε fun ερωτήσεις

Ο Οργανισμός μας εξελίσσεται και νέα πρόσωπα προστίθενται στην οικογένεια της Interamerican προκειμένου να στηρίξουν την αποστολή μας. Είναι βέβαιο πως θα συναντηθούμε στους διαδρόμους του κτιρίου μας ή και σε κοινά έργα. Μέχρι τότε, γνωρίστε τους εδώ! Αυτό το μήνα μιλούν η Άννα Καλούλη, HR Operations Coordinator και η Γεωργία Δημουλή, Business Analyst, στην ομάδα Happy & Healthy Customers στον Κλάδο της Ζωής & Υγείας.

Γράφει ο Τάσος Μπερμπάτης

Άννα Καλούλη

Ονομάζομαι Καλούλη Άννα και ο ρόλος μου στην Interamerican είναι HR Operations Coordinator. Έχω σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, με έμφαση στο οικονομικό κομμάτι. Ολοκλήρωσα πρόσφατα το πρώτο HR School του Workearly με πλούσια θεματολογία (Recruiting, Payroll, HR Metrics, Analytics, L&D, Digital Transformation, HR Management). Τα τελευταία χρόνια έχω εργαστεί σε αρκετές εταιρείες σε ρόλους όπως HR Administratior & HR Payroll Specialist.

Λίγα λόγια σχετικά με το ρόλο της

Ανήκω στην ομάδα του HR ο ρόλος μου περιλαμβάνει αρκετά πράγματα τα οποία περιστρέφονται γύρω από το Payroll και HR Operations. Κάποιες από τις βασικές αρμοδιότητες μου είναι η παρακολούθηση δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την μισθοδοσία (HRMS), οι αποζημιώσεις, οι προσλήψεις/αποχωρήσεις σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία, και η εκτέλεση μιας ποικιλίας λειτουργικών δραστηριοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού που περιλαμβάνουν τις εταιρικές παροχές εργαζομένων, διαδικασίες υγείας και ασφάλειας κ.λπ.

Σε ποια σημεία η Interamerican σου έδωσε κάτι πέρα από αυτό που προσδοκούσες πριν εργαστείς για τον οργανισμό;

H Interamerican είναι ένας Όμιλος που επενδύει στους εργαζόμενους της με ολοκληρωμένα προγράμματα παροχών για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των ανθρώπων της στον επαγγελματικό τομέα κάτι το οποίο δεν βρίσκεις εύκολα σε άλλες ελληνικές εταιρείες.

Fun Trivia

1. Ποια είναι τα κρυφά σου ταλέντα/hobbies; Ζωγραφική και embroidery.

2. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία/σειρά και γιατί; Friends ,γιατί μου φτιάχνει την διάθεση ακόμη και αν περνάω μια άσχημη ημέρα!

3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι αυτή την περίοδο; Substitution από Purple Disco Machine & Kungs.

4. Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά αντικείμενα που θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα ερημικό νησί; Φωτογραφική μηχανή, βιβλίο, μουσική.

5. Αν έμενες σε μια άλλη χώρα ποια θα ήταν αυτή και γιατί; Ιταλία!!! Pasta-Wine-Apperol lover here! 😀

6. Αν η γη ξαφνικά γύριζε πιο αργά και η ημέρα είχε 25 ώρες αντί για 24, πως θα εκμεταλλευόσουν αυτή την μια ώρα; Βόλτες για φαγητό με φίλους.

Γεωργία Δημουλή

Ονομάζομαι Δημουλή Γεωργία και στην Interamerican εργάζομαι ως Business Analyst, στην ομάδα Happy & Healthy Customers στον Κλάδο της Ζωής & Υγείας. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Με την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών μου ξεκίνησα να εργάζομαι και παράλληλα παρακολούθησα με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα: MBA Management Tourism στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είμαι νέο μέλος της Interamerican και τα προηγούμενα 6 έτη εργαζόμουν στην εταιρεία Lighthouse ως Project Manager, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του digital.

Λίγα λόγια σχετικά με το ρόλο του

Ως Business Analyst στη συγκεκριμένη ομάδα ασχολούμαι με έργα που αφορούν την ακριβή διαδικασία που ακολουθεί ο χρήστης, δηλαδή τα customer journeys. Ο κύριος ρόλος μου αφορά τον προσδιορισμό ευκαιριών και προβλημάτων που σχετίζονται με διαδικασίες, συστήματα και μελλοντική ανάπτυξη σε προϊόντα και λύσεις, ελέγχοντας και προτείνοντας βέλτιστες λύσεις για την εύκολη υλοποίηση τους.

Τα έργα, στα οποία έχω εμπλακεί είναι: το Digital Acceptance, Claims, τα UATs έργων (π.χ. Telemedicine) και επιπλέον έχω ασχοληθεί και με την πλατφόρμα του Eloqua για τις καμπάνιες που «τρέχουμε» σε τακτά χρονικά διαστήματα για την συνεχή ενημέρωση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας.

Σε ποια σημεία η Interamerican σου έδωσε κάτι πέρα από αυτό που προσδοκούσες πριν εργαστείς για τον Οργανισμό;

Η Interamerican αποτελεί έναν εδραιωμένο Οργανισμό στον ελληνικό χώρο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ εδώ, καθώς ανακαλύπτω ένα «νέο κόσμο», αυτόν της ασφάλισης. Έρχομαι αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και ένα νέο way of working, που την καθιστά πρωτοπόρα και εξαιρετικά σύγχρονη εταιρεία. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί το θετικό & αρμονικό κλίμα συνεργασίας, τόσο εντός της ομάδας, όσο και μέσω της αλληλεπίδρασης και των ανθρώπινων σχέσεων που καλλιεργούνται μεταξύ όλων των συναδέλφων στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Fun Trivia

1. Ποια είναι τα κρυφά σου ταλέντα/hobbies; Εφόσον είναι κρυφά δεν πρέπει να αποκαλύπτονται! 😉 Στον ελεύθερο χρόνο μου επιλέγω να προγραμματίζω ταξίδια στο εξωτερικό.

2. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία/σειρά και γιατί; Η ταινία που μου άρεσε είναι η “Lion”. Αποτελεί μια αληθινή ιστορία, η οποία αναδεικνύει ότι το πάθος, η θέληση και η εμπιστοσύνη στις λύσεις της ψηφιακής εποχής μπορούν να είναι καταλυτικοί παράγοντες για την εύρεση ακόμη και των πιο σημαντικών πραγμάτων της ζωής.

3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι αυτή την περίοδο; To τραγούδι που επιλέγω να ακούσω αυτή την περίοδο είναι το “Eyes closed” Ed Sheeran.

4. Ποια είναι τα 3 πιο σημαντικά αντικείμενα που θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα ερημικό νησί; Θα έπαιρνα μαζί μου: Τσεκούρι, σπίρτα και δίχτυ ψαρέματος.

5. Αν έμενες σε μια άλλη χώρα ποια θα ήταν αυτή και γιατί; Σίγουρα Αμερική. Αποτελεί κέντρο εξέλιξης και σημαντικών ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης.

6. Αν η γη ξαφνικά γύριζε πιο αργά και η ημέρα είχε 25 ώρες αντί για 24, πως θα εκμεταλλευόσουν αυτή την μια ώρα; Θα εκμεταλλευόμουν την επιπλέον ώρα για να αφιερώσω χρόνο σε κάποιο είδος χορού.