Η ημερίδα πληροφορικής της Interamerican

Ένα καθιερωμένο ritual που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν ψηφιακά, μετατρέπεται σε ημερίδα με στόχο όχι μόνο την ενημέρωση για θέματα πληροφορικής τεχνολογίας τα οποία αφορούν την εταιρεία μας, αλλά και την στενότερη συνεργασία και αμεσότερη ανταλλαγή απόψεων.

Content contributor: Παναγιώτης Ανδρέου

Στης 6 Ιουλίου, το ΙΤ Strategy & Governance διοργανώνει την ημερίδα «Information Technology Day», στο Αμφιθέατρo των κεντρικών μας γραφείων, όπου για πρώτη φορά θα γίνει ζωντανά η παρουσίαση της προόδου του Business Information Plan (BIP) της Interamerican. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των ομάδων που συμμετείχαν στα έργα που αφορούν το BIP, και όχι μόνο, παρουσιάζοντας και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, στην καθιερωμένη τρίμηνη ανασκόπηση του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, πέρα των παρουσιάσεων των ομάδων, θα γίνουν ομιλίες από τον Μάριο Συντιχάκη, IT Strategy & Governance Leader και τον Αλέξανδρο Ζαχαρόπουλο, Head of Delivery and Innovation for Greece από την εταιρεία SIG, με θέμα την Κυβερνοασφάλεια. Στη συνέχεια θα γίνουν παρουσιάσεις από επιτυχημένα cases των ομάδων μας αλλά και best practices στόχο την άμεση διάδοση πληροφοριών, γνώσεων και εργαλείων. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με QAs και networking.

Το ΒΙP είναι το πρόγραμμα που στοχεύει να οικοδομήσει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφιακή υποδομή της εταιρείας αναβαθμίζοντας το σύνολο του οικοσυστήματος πληροφορικής. Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός του προγράμματος αποβλέπει σε αλλαγές που θα εισάγουν νέες τεχνολογίες, προηγμένα συστήματα Ι&Τ αλλά και στην υιοθέτηση νέων βέλτιστων πρακτικών ανάπτυξης και σχεδιασμού στον τρόπο ανάπτυξης της υποδομής μας.