Ένα συναρπαστικό ταξίδι, με τη σφραγίδα μιας δυνατής ομάδας

Ένα download μακριά βρίσκονται πλέον, από τις 19 Απριλίου, οι ασφαλισμένοι μας στην Anytime, με το νέο app να αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πάγια δέσμευσή μας να τους προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα. Έτσι, με τις συντονισμένες προσπάθειες μιας δυνατής ομάδας, εξελισσόμαστε συνεχώς προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων που αλλάζουν κι είμαστε δίπλα τους για να νιώθουν ασφαλείς και ξέγνοιαστοι, κάθε στιγμή. Όταν όλα «είναι στο χέρι τους» άλλωστε, μπορούν να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά.

Γράφει η Πόπη Μαυρογιάννη

Συγκεκριμένα, η νέα μας εφαρμογή αποτελεί μια καινοτόμα λύση που φέρνει νέα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλισμένοι μας αλληλεπιδρούν με την Anytime. Έχοντας σταθερά στο επίκεντρο να αναβαθμίζουμε την εμπειρία του χρήστη, αυτή τη φορά δημιουργήσαμε ένα κανάλι άμεσης επικοινωνίας μαζί του, εξασφαλίζοντάς του ένα αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Κάθε στιγμή περισσότερα με την εφαρμογή της Anytime

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που ανοίγει μπροστά μας ο ψηφιακός κόσμος, το Anytime app αποτελεί ένα ελκυστικό περιβάλλον που υπερβαίνει τα όρια των παραδοσιακών ασφαλιστικών υπηρεσιών. Ειδικότερα, όσοι έχουν εμπιστευτεί την ασφάλιση του οχήματός τους στην Anytime, τώρα έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους. Με ένα «κλικ», μεταξύ άλλων:

  • έχουν άμεση πρόσβαση 24/7 στις υπηρεσίες της Οδικής Βοήθειας, για ό,τι κι αν χρειαστεί.
  • βλέπουν πληροφορίες για τα συμβόλαιά τους.
  • εξοφλούν εύκολα και γρήγορα τα ασφάλιστρά τους.
  • παρακολουθούν την κατάσταση και την πορεία της αποζημίωσής τους.
  • ενημερώνονται για τις καλύψεις τους.
  • βρίσκουν απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματά τους.
  • επικοινωνούν μαζί μας για θέματα που αφορούν τα συμβόλαιά τους.
  • εξασφαλίζουν μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρίες στην Ελλάδα.
  • ενημερώνονται πρώτοι για τις ενέργειες και τους διαγωνισμούς της Anytime.

Ο Σπύρος Οικονόμου, Mobility & Convenience Tribe Leader της Interamerican, ανέφερε σχετικά με την πρωτοβουλία: «Η εφαρμογή της Anytime είναι πλέον γεγονός και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Πρόκειται για μια σύγχρονη, ευέλικτη και διαδραστική πλατφόρμα που ενισχύει σημαντικά τη σχέση μας με τον πελάτη, καθιστώντας διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή εξατομικευμένες υπηρεσίες, πληροφορίες και προσφορές. Μας φέρνει έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα».

Με τη σειρά της η Αριάνα Ντούνη, Product Owner της ομάδας Anytime mobile application στο Mobility & Convenience Tribe της Interamerican, υπογράμμισε: «Ήταν μια απαιτητική περίοδος για την ομάδα καθώς έπρεπε να κινηθούμε παράλληλα σε δύο επίπεδα ώστε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις. Ολοκληρώσαμε αφενός την MVP έκδοση της εφαρμογής της Anytime μέσα σε ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα, εξασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την άψογη λειτουργία της. Αφετέρου –και αυτό είναι πολύ σημαντικό– διασφαλίσαμε τη μεταφορά γνώσεων της νέας τεχνολογίας, εσωτερικά στον οργανισμό μας, οδηγώντας τον σε μια πιο σύγχρονη εποχή. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους με τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα συναρπαστικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε και είναι μόνο η αρχή μιας απίστευτης και δύσκολης διαδρομής μπροστά μας».

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες στάσεις του ταξιδιού: το Anytime app θα αναβαθμίζεται διαρκώς και θα προστίθενται νέες λειτουργικότητες.

Εξάλλου, πάντα κάτι νέο έρχεται στην Anytime…