Οι Πρωτοβουλίες της Anytime

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια εποχή γεμάτη μαγεία, αγάπη και δώρα. Ακολουθώντας αυτό το πνεύμα, η Anytime φέτος σχεδίασε τρεις μοναδικές πρωτοβουλίες που συνδυάζουν την ασφάλεια στους δρόμους, την κοινωνική προσφορά και τη δημιουργία αξέχαστων εορταστικών στιγμών.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Anytime πραγματοποιεί τρεις ξεχωριστές πρωτοβουλίες:

  • “Santa Claus is driving to town and saves the day!”: Ο Θωμάς Ζάμπρας ως Άγιος Βασίλης, επιλέγει έναν ασφαλέστερο τρόπο να μοιράσει τα δώρα, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο ασφαλισμένο από την Anytime. Φέρνει 4 Nintendo Switch OLED για τους νικητές του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού μας στα social media και 1 τόνο τροφίμων, σε συνεργασία με τη Wise Greece, για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγκαλιά, που υποστηρίζει μητέρες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.
  • “Anytime Ho Ho Home”: Ο Νικόλας Ράπτης καλεί καλεσμένους στον καναπέ της Anytime για να μοιραστούν όμορφες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.
  • “Year end review video”: Θα καταφέρουμε άραγε σε 59’’ μοιραστούμε όλα όσα καταφέραμε σε έναν ολόκληρο χρόνο;

Μέσα από αυτές τις ενέργειες, η Anytime ενισχύει το εορταστικό πνεύμα και την ασφάλεια στους δρόμους, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και στιγμές χαράς. #staytuned για περισσότερα!

Το Teaser Video Post της ενέργειας Santa Claus is driving to town είναι ήδη on air, όπως επίσης και το “Ho Ho Home” Video. Στις 20/12 θα είναι διαθέσιμο το Year end review Video. Η Aνακοίνωση δωρεάς στην Αγκαλιά μέσω Wise Greece θα γίνει στις 28/12, ενώ η ανακοίνωση των νικητώ θα γίνει στις 8/1.