Η Ανασκόπηση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Τα Χριστούγεννα στην Interamerican ήταν γεμάτα από λάμψη, χαρά και μαγικές στιγμές. Οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν και φέτος, έφεραν κοντά τους εργαζομένους, γιορτάζοντας το πνεύμα των γιορτών με μοναδικό τρόπο.

Γράφει ο Τάσος Μπερμπάτης

Θεατρική Παράσταση “Καρυοθραύστης”

Η θεατρική παράσταση «Καρυοθραύστης» στο Metropolitan: The Urban Theater στη Θεσσαλονίκη ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Τα παιδιά των εργαζομένων μας μεταφέρθηκαν σε έναν κόσμο μαγείας και φαντασίας, με τις χορογραφίες και τη μουσική να τους μαγεύουν. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθούμε με τους συνάδελφους στην Βόρεια Ελλάδα, να μοιραστούμε στιγμές, και να δώσουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδάκια. Οι λάμψεις στα μάτια τους και τα χαμόγελά τους ήταν η μεγαλύτερη μας ανταμοιβή.

Θεατρική Παράσταση “Οι Άθλιοι – Les Miserables”

Στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η παράσταση «Οι Άθλιοι – Les Miserables» συγκίνησε και ενθουσίασε το κοινό. Η ερμηνεία των ηθοποιών ήταν συγκλονιστική, μεταφέροντας τους θεατές στην εποχή του Βίκτωρος Ουγκώ. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη συναισθήματα και η παράσταση άφησε ανεξίτηλες αναμνήσεις.

“Christmas Recharge Day 2023”

Η κορύφωση των εορτασμών ήταν ο “Christmas Recharge Day 2023” στα κεντρικά μας γραφεία. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ ήταν γεμάτο από όμορφα δώρα και στολίδια, ενώ η ζωντανή μουσική δημιούργησε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι γαστρον

ομικές απολαύσεις, το ζεστό κρασί και τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα πρόσφεραν μοναδικές γεύσεις. Το Δέντρο των Ευχών έγινε σύμβολο ελπίδας και ονείρων, με τους εργαζομένους να κρεμούν τις ευχές τους για το νέο έτος.

Καθώς κλείνει ένας ακόμη χρόνος, οι εκδηλώσεις της Interamerican ανέδειξαν τη δύναμη της κοινότητας και το πνεύμα της αλληλεγγύης. Ευχόμαστε σε όλους έναν υπέροχο Δεκέμβριο και τα καλύτερα για το νέο έτος.

Ας είναι το 2024 γεμάτο επιτυχίες, υγεία και ευτυχία για όλους μας.

Καλές γιορτές!