Δείτε το video με τους ανθρώπους μας

Οι συνέπειες από την κακοκαιρία Daniel και Elias αγγίζουν ποικίλους τομείς της ζωής μας, στις πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία αλλά και ευρύτερα στη χώρα μας. Η κλιματική αλλαγή και τα συνακόλουθα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πλέον κομμάτι της πραγματικότητάς μας.

Σε αυτή την κρίσιμη εποχή, η Interamerican στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους στις πληγείσες περιοχές, από την πρώτη στιγμή. Προσφέραμε με τον αρτιότερο τρόπο στους συμπολίτες μας, όλα όσα επαγγέλλεται η ασφάλιση και πολλές περισσότερες υπηρεσίες, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Η ανταπόκρισή μας αποτελεί ένα case study για το οποίο πρέπει όλοι να είμαστε υπερήφανοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήθηκε η καμπάνια «Στην πρώτη γραμμή, από την πρώτη στιγμή». Αποτελείται από ένα κεντρικό video, το οποίο προωθείται στο κοινό μέσω μίας cut version, στο Facebook, το Instagram και το Youtube.

Δείτε εδώ το video και μοιραστείτε το στα δικά σας social media

Έως σήμερα πάνω από 2.000 αιτήσεις αποζημίωσης έχει δεχτεί η Interamerican, με το συνολικό ποσό να εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 εκ ευρώ. Από τις παραπάνω αιτήσεις, 750 αφορούν τον κλάδο αυτοκινήτου και οι υπόλοιπες τους κλάδους ακίνητης περιουσίας. Ενδεικτικό του μεγέθους της καταστροφής από την κακοκαιρία “Daniel” στη Θεσσαλία είναι το γεγονός ότι ο όγκος των περιστατικών αποζημίωσης για ακίνητη περιουσία που υποδέχθηκε η εταιρία τις πρώτες τέσσερις ημέρες, υπό κανονικές συνθήκες αντιστοιχεί σε αριθμό αναγγελιών ενός τετραμήνου! Αξίζει να σημειωθεί ότι το 95% των ζημιών έχει ήδη αποτιμηθεί από τους πραγματογνώμονες της εταιρίας και πως από τη δεύτερη κιόλας εργάσιμη ημέρα μετά το συμβάν, ξεκίνησαν οι πληρωμές στους δικαιούχους ασφαλισμένους της Interamerican.

Στην Interamerican έχουμε μοναδικές υποδομές, επιχειρησιακή ετοιμότητα και αντανακλαστικά για άμεση ανταπόκριση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες. Πάνω απ’ όλα η Interamerican είναι οι άνθρωποί της. Άνθρωποι έτοιμοι να προσφέρουν, στην πρώτη γραμμή, από την πρώτη στιγμή!