Με δημοσιότητα και αυξημένη αναγνώριση

Η εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων για το Medifirst Περιστερίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου επισφραγίζει τη δυναμική είσοδο του Πολυϊατρείου στην εμπροσθοφυλακή του συστήματος υγείας της Interamerican, ενώ υποστηρίζει τη στρατηγική μας για την ευρύτερη κάλυψη της περιοχής του λεκανοπεδίου με υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Τα εγκαίνια, στα οποία έδωσαν το παρόν οι κ.κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, Γιώργος Μπεκιάρης, Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιάννης Καλαντώνης, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Περιστερίου αποτέλεσαν μία κίνηση εξωστρέφειας. Επιπλέον αποτύπωσαν την αναπτυξιακή στρατηγική και την επένδυση της εταιρείας μας στον τομέα της υγείας. Στρατηγική την οποία προσυπογράφει και η μητρική μας εταιρεία, καθώς τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του ο Willem Van Duin πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ACHMEA. Ακόμα, τα εγκαίνια πέτυχαν την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης μελών του δικτύου πωλήσεων με τους ιατρούς του Πολυϊατρείου, σε ένα πραγματικά εορταστικό κλίμα.

Πληροφορίες μεγάλης αξίας για τους πελάτες σας και το κοινό

Οι επιδόσεις του Medifirst Περιστερίου έχουν ήδη ξεπεράσει τις ρεαλιστικές προσδοκίες μας: από την έναρξη της λειτουργίας του στις αρχές Οκτωβρίου 2022, έχει υποδεχτεί περίπου 10.000 περιστατικά. Μόνο κατά τους 2 πρώτους μήνες του 2023 διαχειρίστηκε 4.728 περιστατικά ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 2.403 επισκέψεις σε ιατρούς, 2.120 διαγνωστικές εξετάσεις και 205 checkup, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της Interamerican να επενδύσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα Πολυϊατρεία Medifirst προσφέρουν πρωτοβάθμια περίθαλψη με βάση ένα πραγματικά καινοτομικό μοντέλο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα στην υγεία. Μόνο στον χώρο των Πολυϊατρείων Medifirst συνεργάζονται ιατροί 14 ειδικοτήτων για τη βέλτιστη αντιμετώπιση της υγείας του ασθενούς. Τις διαγνώσεις υποστηρίζουν 5 διαγνωστικά τμήματα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, τα Πολυαϊτρεία Medifirst διαθέτουν νοσηλευτική υπηρεσία και σύστημα διαχείρισης συγκεκριμένων επειγόντων περιστατικών, 24Χ7. Χάρη σε αυτό το μοντέλο, αντιμετωπίζουμε επί της ουσίας, τις ανάγκες υγείας του κάθε ανθρώπου.

Ο κος Γιάννης Καντώρος, CEO Interamerican δήλωσε σχετικά: «Στην Interamerican η αξία της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής και λειτουργίας μας, και για αυτό το λόγο επενδύουμε σε ιατρικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που λειτουργούν συμπληρωματικά στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας, προς όφελος πάντα των συμπολιτών μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την πρωτοβουλία της Interamerican, καθώς όπως δήλωσε με το νέο Πολυϊατρείο Medifirst αναβαθμίζεται περαιτέρω η περίθαλψη των πολιτών σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας».