Ένα 2ημερο συνεργασίας, έμπνευσης και ουσιαστικής σύνδεσης

Γράφει η Αίντα Σαρκισσιάν

Το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε, με φυσική παρουσία στην εταιρεία, το καθόλα εποικοδομητικό και δημιουργικό Brain Steering Workshop του HFf Tribe, που στόχο είχε να θέσει τα θεμέλια για τη διαμόρφωση του Business Plan για την τριετία 2023-2026. Τα Squads Onboarding Customers & Needs, Healthcare Management Network, Healthcare, Wealthcare, Happy Customers και Healthy Customers, εργάστηκαν σε workshops και παρουσίασαν τα έργα που ως ομάδες προτείνουν για την ενίσχυση των 3 πυλώνων, οι οποίοι λειτουργούν ως προτεραιότητες για το HFf Tribe και τον οργανισμό γενικότερα: Αύξηση του μεριδίου αγοράς και της κερδοφορίας, προώθηση της καινοτομίας και ενδυνάμωση της πελατοκεντρικότητας.

Εκτός των πολύ δημιουργικών ιδεών και πλάνων που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν μεταξύ των ομάδων, το Brain Steering Workshop αποτέλεσε μια εξαιρετική αφορμή συνάντησης, συνεργασίας και αλληλεπίδρασης για όλα τα μέλη του HFf Tribe. Ακόμα, με στόχο την ενίσχυση της αυτό-ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης όλων των συμμετεχόντων, στην εταιρεία βρέθηκε η διεθνώς βραβευμένη Master Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, δίνοντας μια εξαιρετικά εμπνευστική και πέρα για πέρα διαδραστική ομιλία, που έγινε αφορμή για να γνωρίσουν καλύτερα όλοι οι συμμετέχοντες όχι μόνο τους συναδέλφους τους αλλά και τον ίδιο τον εαυτό τους. Με την ολοκλήρωση του Brain Steering Workshop, όλοι οι συμμετέχοντες βρέθηκαν στο Teras Athens, για γεύμα και ποτό, έχοντας έτσι την ευκαιρία όχι μόνο να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους αλλά και να συνδεθούν ουσιαστικά με τους συναδέλφους τους.

«Με την σημαντική συνεισφορά όλων των ομάδων του HFf Tribe, το Brain Steering Workshop έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν, από όλους τους συναδέλφους, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν το όραμα αλλά και στα σχέδια της εταιρείας για την Υγεία και τη Ζωή την επόμενη τετραετία. Το διήμερο αυτό ανέδειξε για άλλη μια φορά την ομαδικότητα, την καλή επικοινωνία, τον σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και την δημιουργική ικανότητα που χαρακτηρίζει το HFf Tribe.» υπογράμμισε η κα Νατάσα Σατερλή, Health & Financial Future Tribe Leader.