Έθεσε τους ανθρώπους μας σε πρώτο πλάνο

Η καμπάνια για τη φετινή Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είχε ως πρωταγωνιστές τους δικούς μας ασφαλιστικούς συμβούλους, Λουκά Τουρνατζή, Φερενίκη Φαίνη Πούλιου, Αντώνη Φώσκολο και Έλενα Μακρυγιάννη. Τα videos προβλήθηκαν στα social media αλλά και στη νέα σελίδα για το agency recruitment.

Για εμάς στην Interamerican η δουλειά των ασφαλιστικών μας συμβούλων είναι αδιαπραγμάτευτη αξία. Τα τελευταία χρόνια που οι τεχνολογικές αλλαγές ήταν ραγδαίες ιδιαίτερα στον ασφαλιστικό χώρο διεθνώς, με την είσοδο νέων direct εταιριών, νέων απλοποιημένων προϊόντων, aggregators κλπ, οι επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι ήταν αυτοί που τις αλλαγές αυτές τις μετέτρεψαν σε ευκαιρίες και κατόρθωσαν να είναι οι αδιαφιλονίκητοι νικητές στην αρένα της αγοράς, ιδιαίτερα στις Γενικές ασφαλίσεις (η Υγεία συμπεριλαμβάνεται), κερδίζοντας το μυαλό και την καρδιά των πελατών τους.

Έτσι, η φετινή καμπάνια μας για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, με μήνυμα «Ο σύμμαχος της ζωής σας», στηρίχθηκε στις μαρτυρίες 4 ασφαλιστικών μας συμβούλων. Ο Λουκάς Τουρναζής, η Φαίνη Πούλιου, ο Αντώνης Φώσκολος και η Έλενα Μακρυγιάνη μοιράστηκαν με το κοινό την προσωπική τους εμπειρία από το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου.

Την ίδια μέρα λανσαρίστηκε επίσης το microsite που αφιερώνεται στο recruitment ασφαλιστικών συμβούλων.

Δείτε τα videos της καμπάνιας στο κανάλι Youtube της Interamerican εδώ.

Και το sales agency recruitment site εδώ:

Στο blog της Interamerican μπορείτε να δείτε τη θέση της εταιρείας μας, για την προσφορά των ασφαλιστικών μας συμβούλων. Δείτε εδώ.

Για την καμπάνια συνεργάστηκαν από το Corporate Marketing η Δανάη Μακρή, η Μαρία Ξενοφώντος και η Μάρη Μαρουδή με τους Μανώλη Κούτη, Γιώργο Γάκη και Λουκά Γερασίμου από την Ομάδα Πωλήσεων.