Αποτελέσματα και επενδύσεις, με τον πελάτη στο επίκεντρο

Περισσότερο από 1,5 εκατ. οχήματα μπορούν να λάβουν τις υπηρεσίες της Interamerican Βοηθείας. Το 2022 σταθήκαμε αποτελεσματικά δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο μας που μας είχε ανάγκη στο δρόμο και επενδύσαμε στην αναβάθμιση του στόλου μας. Είμαστε υπερήφανοι για την Οδική μας Βοήθεια.

Η Οδική Βοήθεια της Interamerican είναι το πρόσωπο μας στην κοινωνία τη στιγμή της ανάγκης. Καθένας από εμάς, κάθε μέρα, θα δει τουλάχιστον έναν συνάδελφό μας στο δρόμο, με το σήμα και τα χρώματα της Interamerican.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας δικαιώνουν τη φήμη μας! Μέσα στο 2022:

  • υποστηρίξαμε 574.600 ασφαλισμένους, που χρειάστηκαν βοήθεια στον δρόμο
  • ρυμουλκήσαμε 246.632 οχήματα
  • επισκευάσαμε πάνω από 4.650 αυτοκίνητα στο δίκτυο CAR POINT σε όλη την Ελλάδα και στο κεντρικό μας κατάστημα στην Αθήνα
  • προσφέραμε τη νέα υπηρεσία αλλαγής μπαταρίας σε 1.991 ασφαλισμένους, στο σημείο ακινητοποίησης του οχήματός τους

Για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στα 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένα οχήματα με τον πλέον αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο και στις πλέον αντίξοες συνθήκες, συνεχίζουμε με συνέπεια την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου και των υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας. Συγκεκριμένα, τα ήδη 222 ιδιόκτητα οχήματα Οδικής Βοήθειας ενισχύθηκαν από 10 μηχανές 650cc, 4 οχήματα 4X4 και 8 πλατφόρμες ρυμούλκησης. Το έμψυχο δυναμικό μας βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, με 350 επαγγελματίες και την τηλεφωνική γραμμή 1158 βρίσκονται 24/7 στο πλευρό των οδηγών.

«Για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Ενισχύουμε και ανανεώνουμε το στόλο μας, βελτιώνοντας τον χρόνο ανταπόκρισης στον πελάτη και τις επιχειρησιακές δυνατότητές μας ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό μας εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες με έμφαση στην ηλεκτροκίνηση και σε ψηφιακά μέσα για την εύκολη πρόσβαση των πελατών μας στα κέντρα παροχής βοήθειας»

Επικοινωνήστε την Οδική Βοήθεια Interamerican

Είμαστε όλοι μέρος ενός οργανισμού και οι καλές επιδόσεις αποτελούν πηγή υπερηφάνειας για όλους μας. Τα αποτελέσματα και οι επενδύσεις της Οδικής μας Βοήθειας είναι μία είδηση με ενδιαφέρον, την οποία καθένας από εμάς μπορεί να επικοινωνήσει μέσα από τα δικά του κανάλια. 

Έτσι, αν θέλετε να κάνετε social media posts από τα δικά σας προφίλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανανεωμένη σελίδα από το νέο website interamerican ή το youtube video που δημιουργήθηκε σχετικά με τις επενδύσεις και την εμπειρία εξυπηρέτησης.