Στενή συνεργασία μεταξύ των λειτουργιών πληροφορικής της Interamerican και της Achmea.

Η ομάδα IT της Interamerican κέρδισε τις εντυπώσεις σε μία διημερίδα όπου συζητήθηκε αναλυτικά το σύνολο της ατζέντας θεμάτων πληροφορικής, από την στρατηγική της Interamerican και το πλάνο υλοποίησής της με το Business Information Plan, ως την αρχιτεκτονική και διακυβέρνηση τεχνολογιών πληροφορικής.

Content contributor: Μάριος Συντιχάκης

Στις 30 και 31 Μαΐου διοργανώθηκε διημερίδα συνεργασίας των λειτουργιών πληροφορικής της Achmea και της Interamerican.
Από την πλευρά της Achmea συμμετείχαν, o Dimitri Van Dyck (Directeur Strategie en IT Governance) και ο Dio Lok (SPOC, Achmea IT). Από την πλευρά της Interamerican συμμετείχαν οι Μάριος Συντιχάκης, Δημήτρης Μπαρπάκης, Δημήτρης Κατέρος, Στέλιος Ομήρου, Γιώργος Παγώνης, Βαγγέλης Σαλιάρης και Σοφία Μολίνου. Τις εργασίες παρακολούθησε ο COO της Interamerican Vincent Teekens, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Εκτελεστική Επιτροπή της Interamerican.

Η διημερίδα οργανώθηκε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μεταξύ των λειτουργιών πληροφορικής της Interamerican και της Achmea. Συζητήθηκε αναλυτικά το σύνολο της ατζέντας θεμάτων πληροφορικής, από την στρατηγική της Interamerican και το πλάνο υλοποίησής της με το Business Information Plan, ως την αρχιτεκτονική και διακυβέρνηση τεχνολογιών πληροφορικής.

Σκοπός της διημερίδας ήταν αφενός, η βαθύτερη κατανόηση από την πλευρά της Achmea, της στρατηγικής της Interamerican ως προς τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και, αφετέρου, η αναγνώριση τομέων στους οποίους η Achmea θα μπορούσε να μεταφέρει τεχνογνωσία στην Interamerican, όπως για παράδειγμα οι τεχνολογίες υπολογιστικού νέφους, η ολοκλήρωση υπολογιστικών συστημάτων και δεδομένων, καθώς και η διακυβέρνηση τεχνολογιών πληροφορικής. Τα θέματα αυτά θα εξεταστούν ειδικότερα στα πλαίσια των εργασιών του Achmea & Interamerican Technology Board.

Τόσο ο Dimitri Van Dyck όσο και ο Dio Lok, έκαναν εντύπωση με το εύρος και βάθος της κατανόησης του αντικειμένου τους. Επιστέφουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, λέγοντας για τη λειτουργία πληροφορικής της Interamerican ότι «είναι εξαιρετική ομάδα και πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τη δουλειά που κάνουν».