Δημιουργήθηκε από την Anytime

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η αυξημένη χρήση διαδικτύου για τις αγορές έχουν αυξήσει τον αριθμό των διαδικτυακών συναλλαγών και των ηλεκτρονικών πληρωμών. Το νέο πρόγραμμα Personal Cyber αναπτύχθηκε από τους ανθρώπους της Anytime για να εξασφαλίσει μία λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα στον ψηφιακό χώρο.

Γράφει η Ρένα Χριστοδούλου

Γιατί είναι απαραίτητη η κυβερνοασφάλεια;

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, αλλά και μετά από αυτήν, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και οι αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά. Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η αυξημένη χρήση διαδικτύου για τις αγορές έχουν οδηγήσει σε μια αύξηση του αριθμού των διαδικτυακών συναλλαγών και των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι η ευκολία και η άνεση που παρέχει το online shopping. Οι καταναλωτές πλέον μπορούν να αγοράσουν προϊόντα και υπηρεσίες από το σπίτι τους ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος με μόνο ένα κλικ. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και κόπο και επιτρέπει στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες από παγκόσμιες αγορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα προκύπτει ότι το 76% του ελληνικού κοινού συναλλάσσεται online σχεδόν καθημερινά, και 9 στους 10 αγοράζουν από διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα, με ποσοστό 43% χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Φυσικά, η ασφάλεια αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις online συναλλαγές και αγορές σε ποσοστό που ανέρχεται στο 52%. Όταν οι άνθρωποι πραγματοποιούν συναλλαγές και αγορές μέσω του διαδικτύου, πρέπει να είναι βέβαιοι ότι οι προσωπικές τους πληροφορίες και οι οικονομικές συναλλαγές είναι ασφαλείς.

Anytime Personal Cyber Insurance: Μένουμε ασφαλείς στο διαδίκτυο

Στην Anytime ακούμε τις ανάγκες των ανθρώπων μας και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους που κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή τους. Γι’ αυτό με το νέο πρόγραμμα Personal Cyber τούς εξασφαλίζουμε μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη και στον ψηφιακό χώρο. Για τη δημιουργία του, εργάστηκε η ομάδα Convenience σε συνεργάσια με τις αποζημιώσεις και συγκεκριμένα με τον Παναγιώτη Μίχα, τη Σοφία Πρέντζα, την Ελίνα Πιπέλια και την Αργυρώ Λυκοβουνιώτη.

Με την Anytime Personal Cyber Insurance προσφέρουμε ασφάλεια στους πελάτες μας που πραγματοποιούν τις αγορές και συναλλαγές τους online, εξασφαλίζοντάς τους το μοναδικό πλεονέκτημα υψηλής ποιότητας καλύψεων σε πολύ προσιτή τιμή, νιώθοντας παράλληλα τη σιγουριά και την προστασία που χρειάζονται.

Δίνοντας έμφαση στην απλότητα και στην ευκολία, μία νέα θεματική ενότητα προστίθεται στο site της Anytime, παρουσιάζοντας με φιλικό σχεδιασμό το νέο πρόγραμμα Personal Cyber και καθιστώντας εύκολο για τους χρήστες να την εντοπίζουν γρήγορα και να μεταφέρονται σε αυτήν.

Πρόκειται για ένα έξυπνο και οικονομικό πρόγραμμα για όποιον διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στο όνομά του, είναι άνω των 18 ετών και επιλέγει να κάνει online τις αγορές και τις συναλλαγές του, με ασφάλεια, από την άνεση του σπιτιού του, γλιτώνοντας πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά του.