Το Σάββατο, 1 Ιουνίου, το αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Interamerican θα γεμίσει με γέλια και παιδικές φωνές, καθώς φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση “Η Συμμορία της Ανακύκλωσης”. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), έχει ήδη προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό!

Ένα Μαγικό Ταξίδι στην Παιδική Φαντασία και την Οικολογική Ευαισθησία…

Γράφει ο Τάσος Μπερμπάτης

Μια Διαδραστική Παράσταση για Μικρούς και Μεγάλους

Η “Συμμορία της Ανακύκλωσης” είναι μια μοναδική θεατρική παράσταση που συνδυάζει την εκπαίδευση με τη διασκέδαση. Τρεις σκανταλιάρες νεράιδες, η Μαντάρα, η Μαλαγάνα και η Τρικλοπόδη, ξεκινούν το ταξίδι τους στη γη, αντιμετωπίζοντας διάφορα εμπόδια και ανακαλύπτοντας ευφάνταστους τρόπους για να προωθήσουν την ανακύκλωση. Με σκηνοθέτη τον καταξιωμένο Αντώνη Κρόμπα, η παράσταση υπόσχεται να μαγέψει το κοινό με τη φαντασία και την ενέργειά της.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γέλιο και μάθηση.

Σκηνοθεσία και Ειδικοί Καλεσμένοι

Ο Αντώνης Κρόμπας, γνωστός για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο θέατρο και την τηλεόραση, σκηνοθετεί αυτή τη διαδραστική παράσταση, προσφέροντας στα παιδιά μια αξέχαστη εμπειρία. Παράλληλα, ένας ειδικός από την Polygreen θα μας μιλήσει για την κυκλική οικονομία και τις καλές πρακτικές ανακύκλωσης, εμπλουτίζοντας το εκπαιδευτικό σκέλος της εκδήλωσης.

Περιορισμένες Θέσεις – Κάντε Αίτηση Τώρα

Υπάρχουν ακόμα λίγες θέσεις διαθέσιμες για την εκδήλωση. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα το συντομότερο δυνατό: Φόρμα Εγγραφής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (first come, first served) και θα λάβετε επιβεβαιωτικό email με την πρόσκλησή σας μόλις μαζέψουμε όλες τις συμμετοχές.

Σκηνοθεσία: Αντώνης Κρόμπας

Εκπαιδευτική Διασκέδαση και Οικολογικά Δώρα

Η παράσταση έχει διάρκεια 70 λεπτών και είναι σχεδιασμένη για να καλλιεργήσει την αγάπη των παιδιών για το περιβάλλον μέσω της τέχνης. Στο τέλος της παράστασης, τα παιδιά θα λάβουν ένα ειδικό οικολογικό δώρο, ενισχύοντας το μήνυμα της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής προστασίας.

Ενισχύοντας την Περιβαλλοντική Συνείδηση

Η Interamerican συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της και στο περιβάλλον, προωθώντας δράσεις που ενισχύουν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την οικολογική συνείδηση. Αυτή η εκδήλωση είναι ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, φέρνοντας κοντά την οικογένεια και το περιβάλλον σε ένα χαρούμενο και εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Σας προσκαλούμε να φέρετε τα παιδιά σας και να περάσετε ένα όμορφο Σάββατο μαζί μας, μαθαίνοντας πώς να κάνουμε τον πλανήτη μας πιο πράσινο και βιώσιμο. Η παράσταση “Η Συμμορία της Ανακύκλωσης” υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, γεμάτη γέλιο, μάθηση και οικολογική συνείδηση.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!