Ακολουθήστε μας!

Αυτόν τον Δεκέμβριο, πραγματοποιούμε τη δυναμική μας είσοδο στον κόσμο του TikTok! Με τα πρώτα videos να είναι ήδη on air, σας καλούμε να ακολουθήσετε το λογαριασμό μας και να γίνετε και εσείς contributors αλλά και πρωταγωνιστές!

Αυτόν τον Δεκέμβριο, πραγματοποιούμε τη δυναμική μας είσοδο στον κόσμο του TikTok! Καθώς αγκαλιάζουμε αυτή την καινοτόμα πλατφόρμα, δεν εισερχόμαστε απλά σε ένα νέο χώρο, αλλά «δοκιμαζόμαστε» σ’ έναν κόσμο τεράστιας δημιουργικότητας και συνδεσιμότητας.

Ακολουθήστε μας

Γιατί TikTok;

Το TikTok προσφέρει ένα ασύγκριτο περιβάλλον για αλληλεπίδραση με ένα ποικίλο κοινό, ιδιαίτερα με τον νεότερο πληθυσμό, που είναι κρίσιμος για τη μελλοντική μας ανάπτυξη. Τα υψηλά ποσοστά εμπλοκής και το δυναμικό για διάδοση της πλατφόρμας μας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να επεκτείνουμε την επιρροή του brand μας και την κοινότητά μας με αυθεντικό τρόπο.

Η Στρατηγική μας

Συνοπτικά θα πετύχουμε:

  • Innovation in marketing: Αξιοποιώντας τις μοναδικές διαδραστικές λειτουργίες του TikTok, τις συνεργασίες με influencers και τα πλεονεκτήματα των early adopters θα πετύχουμε δυναμικό και αποτελεσματικό brand engagement και community building.
  • Engagement: Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σχετικό περιεχόμενο που απηχεί και ενθαρρύνει το περιεχόμενο που παράγεται από τους χρήστες.
  • Culture and values communication: Είναι ουσιώδες να επικοινωνήσουμε τον πολιτισμό μας και τη ζωντάνια της ζωής στην Interamerican.

Ποιο είναι το περιεχόμενό μας;

  • στιγμές από τα «παρασκήνια» της δουλειάς μας και το μέρος .της ζωής μας που σχετίζεται με αυτήν
  • ειδήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες
  • συνεργασίες με influencers

Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς

Αναζητούμε ενθουσιώδεις εθελοντές για να γίνουν τα νέα πρόσωπα των βίντεο μας στο TikTok! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να γίνετε μέρος του συναρπαστικού ψηφιακού ταξιδιού της Interamerican. Είτε μοιράζεστε τεχνική γνώση, ιδέες και προτάσεις πίσω από τις κάμερες, είτε είστε οι πρωταγωνιστές μας on camera, η συμβολή σας θα είναι πολύτιμη! Επικοινωνήστε μαζί μας στα emails.

  • Μακρή Δανάη
  • Ξενοφώντος Μαρία

Ακολουθήστε μας