Η Interamerican πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει το Ήσυχο Δωμάτιο’.

Το ‘Quiet Room’ σχεδιάστηκε με βασικό γνώμονα την ευημερία όλων μας. Πρόκειται για έναν κοινόχρηστο χώρο που περιλαμβάνει μία καρέκλα μασάζ και βίντεο με καθοδηγούμενες συνεδρίες διαλογισμού, χαλαρωτικές θεραπευτικές συχνότητες και χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Γράφει ο Τάσος Μπερμπάτης

Η ευημερία είναι ζωτικής σημασίας στον εργασιακό χώρο, καθώς προάγει την ικανοποίηση των εργαζομένων, την παραγωγικότητα και τη συνολική οργανωτική επιτυχία. Με βασικό μας γνώμονα την ευημερία των εργαζόμενων της Interamerican, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι σχεδιάσαμε ένα υπέροχο χώρο για όλους τους εργαζόμενους που τον ονομάσαμε ‘Quiet Room’. Κατανοούμε ότι η εργασία σας μπορεί κάποιες φορές να σας προκαλεί άγχος και ότι κάποιες στιγμές χρειάζεστε έναν ήσυχο χώρο για να συγκεντρωθείτε ή να κάνετε ένα διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς του γραφείου. Το νέο μας ήσυχο δωμάτιο είναι το τέλειο μέρος!

Το Quiet Room είναι εξοπλισμένο με άνετα καθίσματα, όμορφη διακόσμηση και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Είτε χρειάζεται να πάρετε έναν γρήγορο υπνάκο, να διαλογιστείτε ή απλά χρειάζεστε μια στιγμή ησυχίας μέσα στην ημέρα για να καθαρίσετε το μυαλό σας, το Quiet Room είναι στη διάθεσή σας. Θα το βρείτε στο ισόγειο του κεντρικού μας κτιρίου, Λεωφ. Συγγρού 124-126,και θα είναι ανοιχτό για να σας υποδεχθεί από τις 9.00 έως τις 18.00, καθημερινά.

Το καλά φυλαγμένο μυστικό…αποκαλύπτεται

Αναγνωρίζοντας ότι η εργασία μπορεί να είναι απαιτητική και αγχωτική, μια νέα επαγγελματική πολυθρόνα μασάζ* έχει εγκατασταθεί στο ‘Quiet Room’ για χρήση από όλους τους εργαζόμενους. Η πολυθρόνα μασάζ προσφέρει μια σειρά από επιλογές μασάζ για να καταπραΰνει τους μυς σας και να μειώσει την ένταση. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του μασάζ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να επιλέξετε από μια ποικιλία τεχνικών μασάζ για να στοχεύσετε συγκεκριμένες περιοχές του σώματός σας.

Το Quiet Room είναι ο ιδανικός χώρος για να χρησιμοποιήσετε την πολυθρόνα μασάζ, με την ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα που προσφέρει. Είναι ένα μέρος για να κάνετε ένα διάλειμμα, να επαναφορτιστείτε και να χαλαρώσετε.

Ώρα για διαλογισμό…

Εκτός από την καρέκλα μασάζ και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο αυτό, οι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο με καθοδηγούμενες συνεδρίες διαλογισμού, χαλαρωτικές θεραπευτικές συχνότητες και χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Το Quiet Room είναι ένας κοινόχρηστος χώρος και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Για αυτό σας παροτρύνουμε να περιορίσετε τον θόρυβο στο ελάχιστο και να είστε προσεκτικοί κατά την χρήση του εξοπλισμού.

Ενθαρρύνουμε όλους τους εργαζόμενους να επωφεληθούν από αυτόν τον χώρο και να τον χρησιμοποιούν όποτε νιώθουν αυτή την ανάγκη. Πιστεύουμε ότι η παροχή ενός ήσυχου δωματίου όχι μόνο θα βελτιώσει την ευεξία σας αλλά θα αυξήσει επίσης την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας. Αυτό είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας για τη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος που υποστηρίζει τις ανάγκες των εργαζομένων μας.

Ελπίζουμε να βρείτε το νέο ήσυχο δωμάτιο μια πολύτιμη προσθήκη στο γραφείο μας και να σας βοηθήσει να εργαστείτε και να νιώσετε καλύτερα.

 

* Η καρέκλα μασάζ δεν συνιστάται για έγκυες γυναίκες ή άτομα με ορισμένες ιατρικές παθήσεις όπως καρδιακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση ή πρόσφατη χειρουργική επέμβαση. Εάν έχετε ιατρικές ανησυχίες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε την καρέκλα μασάζ.

Disclaimer: Η χρήση της καρέκλας μασάζ γίνεται με δική σας ευθύνη. Η Interamerican δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή ζημιά που προκαλείται από τη χρήση της πολυθρόνας μασάζ, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των τραυματισμών που προκύπτουν από λανθασμένη χρήση, προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις ή δυσλειτουργία του εξοπλισμού. Χρησιμοποιώντας την καρέκλα μασάζ, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτές τις οδηγίες ασφαλείας και τη δήλωση αποποίησης ευθύνης και ότι αναλαμβάνετε όλους τους κινδύνους και την ευθύνη που σχετίζονται με τη χρήση της. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με τη χρήση της καρέκλας μασάζ, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση.