Η εφαρμογής έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους της Interamerican.

Η εφαρμογή στάθμευσης παρέχει εύκολη πρόσβαση σε συνολικά 55 θέσεις αυτοκινήτων και 28 θέσεις μοτοσικλετών που βρίσκονται στα επίπεδα 3, 4, 5 και 6. Ανακαλύψτε τους κανόνες και τις οδηγίες χρήσης, τις οποίες θα βρείτε στο Teams.

Στην Interamerican, δεσμευόμαστε να προωθούμε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βιώσιμων τρόπων μεταφοράς, όπως οι δημόσιες συγκοινωνίες, η ποδηλασία και το carpooling. Ενθαρρύνουμε θερμά τους εργαζόμενους μας να αγκαλιάσουν αυτές τις οικολογικές εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης όποτε είναι δυνατόν, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και στην ανακούφιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ωστόσο, κατανοούμε ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου η χρήση του αυτοκινήτου είναι αναπόφευκτη. Για όσους βασίζονται στο αυτοκίνητό τους για τη μετακίνηση στη δουλειά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την κυκλοφορία της νέας μας πιλοτικής εφαρμογής στάθμευσης, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους ανθρώπους της Interamerican. Αναπτύχθηκε από την ταλαντούχα ομάδα ITSG χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Power Apps. Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή, έχει ως στόχο να δώσει λύση στην εύρεση θέσης parking κάθε πρωί, βελτιώνοντας την εμπειρία στάθμευσης.

Γενικές πληροφορίες

Η εφαρμογή στάθμευσης παρέχει εύκολη πρόσβαση σε συνολικά 55 θέσεις αυτοκινήτων και 28 θέσεις μοτοσικλετών που βρίσκονται στα επίπεδα 3, 4, 5 και 6. Έχουμε επίσης λάβει υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των εργαζομένων μας σχεδιάζοντας να προσθέσουμε θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και χώρους για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο άμεσο μέλλον (με την επιφύλαξη απόκτησης σχετικής πιστοποίησης από τη ΔΕΔΔΗΕ). Θα βρείτε την εφαρμογή ‘Parking App’ στο Microsoft Teams, στο channel ‘IAG Parking App’.

Κανόνες χρήσης

Ως εργαζόμενοι της Interamerican, με έδρα τη Λ. Συγγρού 124-126, έχετε το προνόμιο να κάνετε κράτηση θέσης στάθμευσης μέσω της νέα εφαρμογής ‘Parking App’. Ακολουθούν ορισμένες βασικές οδηγίες που πρέπει να έχετε κατά νου:

Διαθεσιμότητα κράτησης: Κρατήσεις μπορούν να γίνουν για την τρέχουσα και την επόμενη ημέρα. Σημειώστε ότι δεν είναι διαθέσιμες κρατήσεις για ημερομηνίες πέραν αυτής.

Ώρα έναρξης στάθμευσης: Οι θέσεις στάθμευσης θα διατίθενται από τις 8:00 π.μ. και μετά. Είναι σημαντικό να φτάσετε σε εύλογο χρονικό διάστημα για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία στάθμευσης.

Χωρίς μηνιαίο περιορισμός στις κρατήσεις: Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κρατήσεων που μπορείτε να κάνετε μέσα στον μήνα. Μη διστάσετε να κάνετε κράτηση όποτε απαιτείται λαμβάνοντας υπόψιν και τους υπόλοιπους.

Πολιτική ακύρωσης: Σε περίπτωση που δεν μπορείτε καταφέρετε να φτάσετε στο γραφείο ή χρειαστεί να φύγετε νωρίτερα από το προκαθορισμένο, θυμηθείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας εγκαίρως. Αυτό διασφαλίζει ότι άλλοι έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Επισήμανση μεγέθους οχήματος: Κατά την διάρκεια της κράτησης, δώστε μεγάλη προσοχή στην επιλογή που υποδεικνύει το μέγεθος του οχήματός σας (μικρό, μεσαίο, μεγάλο). Αυτό μας βοηθά να διαθέσουμε αποτελεσματικά τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης.

Μέτρα Ασφαλείας: Παρακαλούμε όλους τους εργαζόμενους να τηρούν τα όρια ταχύτητας εντός του χώρου στάθμευσης και να διασφαλίζουν ότι τα φώτα του οχήματός τους είναι αναμμένα για αυξημένη ορατότητα και ασφάλεια.

Οχήματα περιορισμένης πρόσβασης: Λάβετε υπόψη ότι τα οχήματα που κινούνται με υγραέριο ή φυσικό αέριο δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στο χώρο στάθμευσης για λόγους ασφαλείας.

Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: Ενθαρρύνουμε τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων; Ωστόσο, απαγορεύεται αυστηρά η φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε συνηθισμένες πρίζες που συνδέονται με την παροχή ρεύματος του κτιρίου. Εργαζόμαστε για την υλοποίηση αποκλειστικών σταθμών φόρτισης στο μέλλον για να υποστηρίξουμε τις φιλικές προς το περιβάλλον ενέργειές μας.

Ελπίζουμε ότι η υλοποίηση της πιλοτικής εφαρμογής ‘Parking App’ θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία στάθμευσης για όλους τους εργαζόμενους της Interamerican. Η συνεργασία σας στην τήρηση των κανόνων που έχουμε θέσει θα συμβάλει σε μια πιο ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία στάθμευσης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στην ομάδα του Ανθρώπινου Δυναμικού. Μαζί, ας κάνουμε τη στάθμευση στην Interamerican μια εμπειρία χωρίς προβλήματα, για όλους.