Γινόμαστε οι advocates της Interamerican

Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε ποια είναι τα υλικά επικοινωνίας που έχουμε στη διάθεσή μας στην Interamerican αυτές τις γιορτές. Μπορείτε να μοιραστείτε το video της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας ή να επιλέξετε κάποιο άρθρο από το blog. Ας μεγιστοποίησουμε το κοινό που θα λάβει τα μηνύματά μας!

Φέτος τα Χριστούγεννα σας προτρέπουμε να μοιραστείτε τα υλικά επικοινωνίας της Interamerican. Όταν εμείς οι ίδιοι γινόμαστε advocates των μηνυμάτων της εταιρείας μας, πολλαπλασιάζουμε το κοινό που θα τα λάβει. Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι ως advocates εκλαμβάνονται ως πολύ αξιόπιστοι από το κοινό.

  • Η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Interamerican αποτελείται από ένα video και ένα συνοδευτικό άρθρο. Το θέμα της εστιάζεται σε μία ματιά στο μέλλον μέσα από τα παιδιά καθώς απευθύνεται στο μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου μας, υποψηφίου και υφισταμένου, που είναι οικογένειες με παιδιά. Ο τόνος της είναι συναισθηματικός, προκειμένου να ανακουφίσει τους ανθρώπους σε μία περίοδο που οι αντοχές τους δοκιμάζονται από δυστοπικές ειδήσεις και μία σκληρή οικονομική πραγματικότητα. Βρείτε το video on air από σήμερα στο κανάλι youtube της Interamerican και στο blog της Interamerican το σχετικό άρθρο.
  • Στο blog της Interamerican μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με το σπίτι μας, την ψυχική ηρεμία και τη διατροφή στις γιορτές. Είτε αφορούν άμεσα την πρόληψη, είτε έμμεσα μέσω της υποστήριξης ενός υγιούς τρόπου ζωής, τα άρθρα κάνουν πράξη την αποστολή της Interamerican. Καλλιεργώντας συνείδηση για έναν καλύτερο τρόπο ζωής συμβάλλουμε στη μείωση των claims σε βάθος χρόνου. Παράλληλα κτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση και όχι μόνο στις λιγότερο συχνές περιπτώσεις που σχετίζονται με το συμβόλαιό τους. Δείτε εδώ τα άρθρα: