Οι Tribe leaders καλωσορίζουν

Η στήλη «Οι Tribe leaders καλωσορίζουν» εμφανίζεται στη πέμπτη έκδοση του “Proud to be Interamerican”, με αφορμή την αρχή της νέας «σχολικής» χρονιάς και το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Με σκοπό να είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι και συντεταγμένοι στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα, οι 3 Tribe Leaders της Interamerican αναφέρονται στο ευρύτερο περιβάλλον, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον κλάδο μας, τα στρατηγική μας, τα τρέχοντα έργα και τη δύναμη των ανθρώπων μας. Σε αυτό το κείμενο, μιλά η Νατάσα Σατερλή, Health & Financial Future Tribe Leader.

Γράφει η Νατάσα Σατερλή

Το φετινό φθινόπωρο αποτελεί μια πρόκληση, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σύνθετο περιβάλλον. Ο αυξημένος πληθωρισμός που δοκιμάζει τις δυνατότητες και τις αντοχές του κόσμου, η ενεργειακή κρίση που πιέζει έντονα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο πόλεμος που επιτείνει την ανασφάλεια και τον φόβο, δημιουργούν ένα εκρηκτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε όχι μόνο να επιβιώσουμε αλλά και να αναπτυχθούμε. Οι κρίσεις όμως γεννούν και ευκαιρίες τις οποίες μπορούμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε! Άλλωστε, το Health & Financial Future Tribe έχει όλα τα εφόδια τόσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο άξιων ομάδων, για να ανταποκριθεί, με επιτυχία, στις προκλήσεις.

Με βάση αυτά, θα ήθελα να ξαναθυμηθούμε τις στρατηγικές προτεραιότητες του Health & Financial Future Tribe που θα μας απασχολήσουν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ερχόμαστε πιο κοντά με τα δίκτυα πωλήσεων

Ήδη έχουμε ξεκινήσει συναντήσεις, με φυσική παρουσία, στα γραφεία του Δικτύου με στόχο να ξαναθυμίσουμε στους συνεργάτες μας το bewell και το Οικοσύστημα Υγείας, τις Υποδομές μας, τα δίκτυα γιατρών και νοσοκομείων με τα ειδικά προνόμια για τους ασφαλισμένους μας, τις διαδικασίες U/W και αποζημιώσεων.

Η δομή και λειτουργία του bewell και το πλήθος των επιλογών που αυτό προσφέρει σε κάθε ασφαλισμένο, είναι εφόδιο στα χέρια των συνεργατών μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν, σήμερα, μια σημαντική πρόκληση: Τις ανησυχίες των ασφαλισμένων μας για την διατήρηση των συμβολαίων τους μετά τις αναπροσαρμογές που ανακοινώθηκαν την 1η Αυγούστου λόγω πληθωριστικών πιέσεων. Επομένως, οι συναντήσεις αυτές είναι ευκαιρία να απαντήσουμε ερωτήματα να θέσουμε την στρατηγική μας και να στηρίξουμε του συνεργάτες μας στην διατήρηση των πελατών και την αύξηση της νέας παραγωγής.

Συνεχίζουμε την παραγωγή ποιοτικών leads και τη διοχέτευσή τους στο δίκτυο

Με καλά στοχευμένες, 360ο επικοινωνιακές ενέργειες, συνεχίζεται η παραγωγή ποιοτικών leads για τα δίκτυα και αυτή αποτελεί πάγια και κορυφαία προτεραιότητα του Tribe.

Νέα κανάλια επικοινωνίας θα αξιοποιηθούν με σκοπό να κατακτήσουμε το μυαλό και την καρδιά του κοινού, ώστε αυτό να πειστεί για την αξία της ασφάλισης και για τα μοναδικά πλεονεκτήματα που θα απολαμβάνει επιλέγοντας την INTERAMERICAN, δημιουργώντας, έτσι, ευκαιρίες πώλησης για το δίκτυό μας.

Επικοινωνούμε αποτελεσματικά το οικοσύστημά μας

Για την ολιστική φροντίδα των ασφαλισμένων μας, έχει σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας, με προϊόντα, υπηρεσίες και μοναδικά προνόμια που ξεπερνούν την παραδοσιακή ασφάλιση και στόχο έχουν να ενισχύουν την ευημερία των ασφαλισμένων μας. Όλα αυτά είναι σήμερα διαθέσιμα και αποδεικνύουν την δέσμευση της INTERAMERICAN να βοηθά τους ανθρώπους της να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Το οικοσύστημά μας εμπλουτίζεται με νέες συνεργασίες, αποκλειστικά προνόμια και προσφορές σε συνεργασία με μεγάλα brands (όπως είναι η ALTERLIFE, η Nutrimed, η Thrive Global Greece κ.α.) ενώ νέες υπηρεσίες, όπως η τηλεϊατρική, σχεδιάζονται για να εξυπηρετήσουν τις σύγχρονες και επιτακτικές ανάγκες των ασφαλισμένων μας.

Από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η επικοινωνία του οικοσυστήματος στο πελατολόγιό μας. Η αποτελεσματική επικοινωνία του είναι προτεραιότητα όχι μόνο του Tribe αλλά και του οργανισμού, αφού θα ενισχύσει την πιστότητα και τη διατηρησιμότητα των πελάτων μας και θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου μας.

Εμπλουτίζουμε τα Προνόμια Νοσηλείας

Το πολύ σημαντικό αυτό σχήμα προνομίων, δίνει ανάσα στους ασφαλισμένους μας, καθώς με την αξιοποίησή του μπορεί κανείς να μειώσει σημαντικά ή ακόμη και να μηδενίσει τη συμμετοχή του στα έξοδα της νοσηλείας του, εφόσον επιλέξει ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, με την ένταξη του ΙΑΣΩ Γενική, Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική και του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στα Προνόμια Νοσηλείας, η ενέργεια αυτή ισχυροποιείται και διευρύνεται και στη Λάρισα, πέραν της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Οι ασφαλισμένοι μας ενημερώνονται από πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας για τα Προνόμια Νοσηλείας της INTERAMERICAN και στόχος μας είναι να αντιληφθούν την αξία της ενέργειας, να κάνουν χρήση αυτής και έτσι, έμπρακτα, να επωφεληθούν. Παράλληλα, τα Προνόμια Νοσηλείας επικοινωνούνται και στο ευρύ κοινό, βοηθώντας κάθε ενδιαφερόμενο να αντιληφθεί τα πλεονεκτήματα που μπορεί να απολαύσει ως ασφαλισμένος μας.

Οι ενέργειες για την επικοινωνία των Προνομίων Νοσηλείας θα συνεχιστούν, όπως επίσης και οι προσπάθειες για σύναψη νέων συνεργασιών που θα διευρύνουν και θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την ενέργεια.

Δίνουμε έμφαση στην ψηφιοποίηση

Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι και η επένδυση στην ψηφιοποίηση του οργανισμού, αφού η αυτοματοποίηση θα φέρει σημαντικές βελτιώσεις, ωφελώντας τους ασφαλισμένους μας αλλά και τα δίκτυα.

Ήδη, από τις 19 Σεπτεμβρίου, έχει τεθεί σε λειτουργία μια νέα δυνατότητα διαχείρισης αλλαγών σε συμβόλαια bewell από τα Γραφεία Πωλήσεων, με στόχο να βελτιωθεί η ταχύτητα των συναλλαγών που πραγματοποιούν οι συνεργάτες μας. Πλέον, μέσω του ask me, τα Γραφεία Πωλήσεων μπορούν να πραγματοποιήσουν αλλαγές που δεν απαιτούν εκτίμηση κινδύνου (ενδεικτικά: αλλαγή στα δίκτυα νοσοκομείων, αλλαγή στο πρόγραμμα «Γιατροί & διαγνωστικές εξετάσεις», αλλαγή Πλάνου στο πρόγραμμα «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα» π.χ. από Πλάνο 3 σε Πλάνο 2, κ.α.). Παράλληλα, στόχος είναι μέχρι τέλος του έτους να δοθούν σε λειτουργία, μέσω του ask me, και νέες δυνατότητες διαχείρισης αλλαγών που απαιτούν εκτίμηση κινδύνου.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν επανασχεδιαστεί και οι αποζημιωτικές μας διαδικασίες υπό το πρίσμα της ψηφιοποίησης, με πρώτο στόχο να δώσουμε την δυνατότητα στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας να αναζητήσουν και να βρουν πληροφορίες για την πορεία αιτημάτων αποζημίωσης και να λάβουν έναν εκτιμώμενο χρόνο για την ολοκλήρωσή τους.

Αναδεικνύουμε την Υγεία μέσα από το νέο interamerican.gr

Η υγεία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανανεωμένο interamerican.gr, το οποίο θα βρίσκεται στον αέρα πριν την εκπνοή του χρόνου. Σημαντικός στόχος είναι μέσω του νέου website να επικοινωνηθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το οικοσύστημά μας, να προβληθούν όσα μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, προσελκύοντας έτσι το ενδιαφέρον υποψήφιων πελατών και δημιουργώντας ποιοτικά leads. Η καλή ενημέρωση και η εξυπηρέτηση των υφιστάμενων ασφαλισμένων υγείας, μέσω του interamerican.gr, είναι επίσης προτεραιότητα στην οποία θα δοθεί προσοχή.

Δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να επενδύουν online

Από αρχές Σεπτεμβρίου, οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να επενδύουν, online, σε αμοιβαία κεφάλαια, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την ALPHA TRUST που αποτελεί τον μεγαλύτερο και παλαιότερο ανεξάρτητο διαχειριστή κεφαλαίων, με έδρα την Ελλάδα.

Για τον σκοπό, από την 1η Σεπτεμβρίου, τρέχει ένας εξάμηνος διαγωνισμός, με bonus trip στην Ιορδανία τον Μάϊο του 2023!

Έχοντας παρουσιάσει τους βασικους στόχους του Health & Financial Future Tribe μέχρι τα τέλη του 2022, θα ήθελα να επιβεβαιώσω ότι αποτελεί προτεραιότητά μας η συνεχής ανάπτυξη και εκπαίδευση των ανθρώπων μας και η ενίσχυση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και των εμπειριών τους. Ακόμα, θα ήθελα να τονίσω ότι καλωσορίζουμε πάντα τις νέες ιδέες, τις καλές πρωτοβουλίες και τις ενέργειες, από όποιο σημείο του οργανισμού και αν προέρχονται.

Έχοντας κατά νου τις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, είναι σημαντικότερο από ποτέ να εργαστούμε με δημιουργικότητα, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, προς όφελος των ασφαλισμένων που μας έχουν εμπιστευτεί, στοχεύοντας παράλληλα στην πρόοδο και ανάπτυξη του οργανισμού μας. Εύχομαι σε όλα τα αγαπημένα μέλη του Health & Financial Future Tribe καλή επάνοδο από τις διακοπές και μια εποικοδομητική επαγγελματική χρονιά!