Μάθετε περισσότερα και μοιραστείτε τα υλικά

Στην Interamerican αντιμετωπίζουμε ολιστικά την υγεία. Πέρα από την ασφάλιση υγείας, ο όμιλός μας παρέχει υπηρεσίες υγείας, με την Άμεση Ιατρική Βοήθεια και τη Γραμμή Υγείας 1010, τα Πολυϊατρεία Medifirst και βέβαια την Αθηναϊκή Mediclinic. Γνωρίστε την Αθηναϊκή Mediclinic, δείτε και μοιραστείτε τα υλικά επικοινωνίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που είμαστε υπερήφανοι για την Ααθηναϊκή Mediclinic. Η Αθηναϊκή Mediclinic αποτελεί μια πρότυπη “boutique” κλινική με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό, διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι η πρώτη κλινική που πιστοποιήθηκε για την Ποιότητα και Ασφάλεια των Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 15224 από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Swiss Approval International με την πιο απαιτητική version του 2016. Την εμπιστοσύνη της στην Αθηναϊκή Mediclinic έδειξε ξανά η Swiss Approval επιλέγοντας την ανάμεσα σε πολλές κλινικές για να επιθεωρηθεί η ίδια από την Υπηρεσία Διαπίστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου UKAS, όπου είναι και ο μοναδικός εθνικός φορέας διαπίστευσης που αναγνωρίζεται από την Βρετανική κυβέρνηση.

H Αθηναϊκή παρέχει ολοκληρωμένη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον. Αντιμετωπίζει με ασφάλεια και ταχύτητα όλα τα ιατρικά περιστατικά και προσφέρει ποιότητα στη νοσηλεία χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς της. Με εύκολη πρόσβαση στην «καρδιά» της Αθήνας, με φιλικές και απλές διαδικασίες και σε συνεργασία με τον δημόσιο ασφαλιστικό φορέα, η Αθηναϊκή Mediclinic συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και για τον πιο απαιτητικό ασθενή.

Η Αθηναϊκή Mediclinic για το 2022 εξυπηρέτησε στις εγκαταστάσεις της:

21.915 ασθενείς, έγιναν 29.805 ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία, πραγματοποιήθηκαν 8.224 νοσηλείες εκ των οποίων οι 6.967 ήταν χειρουργικά περιστατικά. Τα 5.695 ήταν χωρίς διανυκτέρευση, καθώς η Αθηναϊκή Mediclinic υποστηρίζει τη χειρουργική χωρίς διανυκτέρευση, καθώς και τις θεραπευτικές αγωγές σε εξωνοσοκομειακή βάση.

Σήμερα η επικοινωνία της Αθηναϊκής Mediclinic αποκτά νέα δυναμική και τα δικά της κανάλια. Ακολουθήστε την Αθηναϊκη Mediclinic στο Facebook και στο Instagram!

Η καμπάνια για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας καλεί τους ανθρώπους να γνωρίσουν την Αθηναϊκή Mediclinic

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, με μία καμπάνια στα μέσα της Αθηναϊκής Mediclinic. Η καμπάνια αποτελείται από δύο video.

Το πρώτο συστήνει την Αθηναϊκής Mediclinic.

Tο δεύτερο ενδυναμώνει το brand της με στοιχεία από τη λειτουργία της.

Η καμπάνια συνοδεύεται από δύο άρθρα στο blog της Interamerican.