Νέα οχήματα στον στόλο της Άμεσης Βοήθειας της Interamerican

Με επίκεντρο τις υπηρεσίες και υποδομές μας για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, προχωράμε στην ενίσχυση του στόλου Άμεσης Βοήθειας, με νέα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και χαμηλών ρύπων.

Γράφει ο Ηλίας Μάλλιος, Διευθυντής Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοηθείας της Interamerican

Στην Interamerican, πρόσφατα ενσωματώσαμε στο δυναμικό μας 5 νέα ασθενοφόρα που διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας, 4 οχήματα 4Χ4 ειδικών εργασιών και 13 πλατφόρμες για τη μεταφορά οχημάτων. Τα εν λόγω οχήματα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.

Τι εννοούμε όμως με τον όρο «τελευταίας τεχνολογίας συστήματα» και ποιο το όφελός τους; Δείτε ένα παράδειγμα!

Τα 5 νέα ασθενοφόρα οχήματα Mercedes Benz 315cdi είναι σύγχρονης τεχνολογίας Euro 6d, χαμηλών ρύπων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό χρήσης κινητής μονάδας, με αναπνευστήρα draeger. Διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων cruise control ταχύτητας για άνετες μακρινές διαδρομές, φορεία και καρέκλα ασθενούς συνολικού φορτίου 250kg, με δυνατότητα ασφαλούς μεταφοράς υπέρβαρου ασθενούς. Το ξεχωριστό κλειστό σύστημα ψύξης θέρμανσης της καμπίνας ασθενούς ελέγχει την θερμοκρασία του χώρου σε επιθυμητές θερμοκρασίες πολύ γρήγορα, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Το σύστημα απορρόφησης κραδασμών του οχήματος εξασφαλίζει σταθερή πορεία στο όχημα ακόμα και σε δρόμους με κακή ασφαλτόστρωση διαφυλάσσοντας τους πολυτραυματίες από περαιτέρω αναταράξεις.

Για την Interamerican η παροχή βοήθειας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών της ώστε να νιώθουν κάθε στιγμή ασφάλεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της σημαντικής επένδυσης του ομίλου Interamerican σε νέες τεχνολογίες και υποδομές Άμεσης Βοήθειας, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ έως το 2026. Ο εκσυγχρονισμός του στόλου της Interamerican Βοηθείας με νέα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια των πελατών μας, στη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης στα περιστατικά των ασφαλισμένων ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του στόλου μας.

Πλέον, ο στόλος της Άμεσης Βοήθειας της Interamerican αποτελείται από 225 ιδιόκτητα οχήματα αναλυτικότερα 16 ασθενοφόρα, 60 μηχανές, 17 οχήματα 4X4 ειδικών εργασιών, 132 οχήματα ρυμούλκησης και μεταφοράς .