4 νέοι συνάδελφοι μιλούν για τις σπουδές τους και τα ενδιαφέροντά τους

Το INTERAMERICAN Graduate Traineeship Program ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε την Τετάρτη 11 Μαΐου τους 4 νέους μας trainees!

Γράφει η Ειρήνη Γιακιντζή

Το τελικό στάδιο της διαδικασίας επιλογής του INTERAMERICAN Graduate Traineeship Program πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Μαΐου στον 6ο όροφο των κεντρικών μας γραφείων στη Λ. Συγγρού 124-126, κατά το οποίο 10 από τους καλύτερους υποψήφιους δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και έδειξαν τις δυνατότητές τους μέσα από ομαδικές και ατομικές ασκήσεις. Ο Αχιλλέας, η Ιωάννα, ο Νίκος και ο Βασίλης ανήκουν πλέον στην ομάδα της INTERAMERICAN. Ας τους καλωσορίσουμε και ας τους γνωρίσουμε!

«Ονομάζομαι Αχιλλέας-Σταύρος Κυριακούλιας και είμαι 27 χρονών. Είμαι απόφοιτος του τμήματος της Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Αυτή την περίοδο συντάσσω την διπλωματική μου εργασία για το μεταπτυχιακό στην Ενέργεια στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Τα κύρια ενδιαφέροντά μου είναι τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά και η Πολιτική. Άλλα ενδιαφέροντά μου είναι η Ιστορία, η Γεωγραφία, και ο Αθλητισμός. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να διαβάζω βιβλία, να αθλούμαι, να βγαίνω με τους φίλους μου και να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επελέγην να γίνω μέρος της Interamerican και από τις πρώτες μου μέρες στον οργανισμό συνειδητοποιώ πως η αποδοχή της πρότασης ήταν μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα μου»!

*Ο Αχιλλέας απασχολείται στην ομάδα ANYTIME Cyprus

«Είμαι η Ιωάννα Κενάτσο και είμαι 27 χρονών. Η αγάπη για τα νούμερα με οδήγησε στο τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου αποφοίτησα το 2020. Ταυτόχρονα με τις σπουδές μου εργάστηκα στην εξυπηρέτηση πελάτων και στην διδασκαλία αγγλικών σε παιδικά τμήματα. Η τελευταία μου εργασία σε ασφαλιστικό γραφείο ήταν η πρώτη μου επαφή με την ιδιωτική ασφάλιση, η οποία συνεχίζεται πλέον ως μέλος της σύγχρονης ομάδας της Interamerican. Ο ελεύθερος χρόνος μου περιλαμβάνει γυμναστική στο σπίτι και πολύ μουσική».

*Το assignment της Ιωάννας για το πρώτο χρονικό διάστημα είναι το North Star (M&C Tribe)

«Είμαι ο Βασίλης Ηλιόπουλος και είμαι 27 ετών. Έχοντας αποφοιτήσει από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σύντομα ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (MBA – Tourism Management). Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ανέπτυξα την αγάπη για την εργασία σε ομάδες και ήλπιζα να εφαρμόσω τις δεξιότητες που έμαθα σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Η ομαδική εργασία και η συνεργασία ήταν σημαντικά κριτήρια για την υποβολή αίτησης για το πρόγραμμα Graduate Traineeship της Interamerican, καθώς η εταιρεία βασίζεται σε ανθρώπους που μπορούν να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν συνεργαζόμενοι. Ελπίζω να καταφέρουμε να αποτελέσουμε σύντομα ένα πολύτιμο «εφόδιο» για την εταιρία, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι trainees. Στον ελεύθερο χρόνο μου απολαμβάνω να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες, να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Μου αρέσει επίσης να ταξιδεύω, να εξερευνώ νέα μέρη και να γνωρίζω νέους πολιτισμούς».

*Ο Βασίλης θα υποστηρίξει την ομάδα του NGP (H&FF Tribe)

«Με λένε Νίκο Μητρούση, είμαι 27 ετών και είμαι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο παρελθόν έχω δουλέψει στον τομέα της εστίασης και τα τελευταία χρόνια είμαι καθηγητής Μαθηματικών σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τον αθλητισμό και κυρίως με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων. Επιπλέον μου αρέσει να κατασκευάζω ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή από την αρχή κομμάτι κομμάτι ή για κάποιο upgrade που χρειάζεται να γίνει. Τέλος, πηγαίνω με την παρέα μου σε δωμάτια απόδρασης(escape rooms): έτσι ακονίζουμε το μυαλό και τη φαντασία μας».

*Ο Νίκος θα γνωρίσει την INTERAMERICAN μέσα από την εμπλοκή του στην ομάδα του Corporate Website