Μία νέα εποχή εξωστρέφειας με περισσότερα μέλη από εμάς

Ο εκλεκτός μας συνάδελφος εξελέγη στο ΔΣ του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών και με αφορμή την εκλογή του, μαθαίνουμε περισσότερα για τον Σύνδεσμο και όσα μπορεί να προσφέρει σε καθέναν από εμάς.

Ως Ταμίας και παράλληλα Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνολογιών και Επικοινωνίας του Συνδέσμου, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση των χορηγιών και την αναβάθμιση της επικοινωνίας των δράσεων του συνδέσμου με τα μέλη αλλά και τα υποψήφια μέλη που εργάζονται στην ασφαλιστική αγορά.

Φέτος ο ΣΕΣΑΕ γιορτάζει τα 90 χρόνια του. Με έτος ιδρύσεως λοιπόν το 1933, αποτελεί έναν ιστορικό και πολύ δραστήριο σύνδεσμο της ελληνικής οικονομίας, στον οποίο αυτή τη στιγμή συμμετέχουν 37 στελέχη της Interamerican. 

Μάθε γιατί και πώς θα γίνεις μέλος του ΣΕΣΑΕ

Οι στρατηγικές προτεραιότητες, οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες του Συνδέσμου αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του κλάδου μας, ενώ η δράση του ποικίλει ανάλογα με τις απαιτήσεις των καιρών.

Στον ΣΕΑΣΕ υπάρχουν τα τακτικά και τα δόκιμα μέλη, όλοι, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς. Με μία συμβολική ετήσια συνδρομή μπορείτε να επωφεληθείτε με τη δημιουργία και ενίσχυση των σχέσεών σας με τα στελέχη της αγοράς. Επίσης μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ενημέρωση για θέματα του κλάδου μας αλλά και επιμόρφωση για ευρύτερα θέματα της επικαιρότητας. Επιπλέον, για την επιμόρφωση των μελών, πραγματοποιούνται συνεργασίες με θεσμούς όπως το ΕΙΑΣ, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως μέλη, έχετε ακόμα τη δυνατότητα συμμετοχής σε Επιτροπές που υποστηρίζουν την εξέλιξη και τις δράσεις του συνδέσμου, και βέβαια και σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου – όπως χαρακτηριστικά ομιλίες, εκδηλώσεις και team building activities. Τα δόκιμα μέλη γίνονται τακτικά, μετά από 5 έτη, αποκτώντας δυνατότητα εκλογής στο ΔΣ.

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε δόκιμο μέλος, μπορείτε να το πράξετε μέσα από το site της ΣΕΣΑΕ

Για τις απαραίτητες συστάσεις τακτικών μελών, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κύριο Κούτη.