Μία ενδιαφέρουσα διατμηματική συνεργασία

Ομάδες του M&C Tribe, για λογαριασμό της Anytime συνεργάζονται με το Carpoint και την Οδική Βοήθεια για μία ενέργεια που φέρνει κοντά τα brands της Interamerican και ενεργοποιεί το ενδιαφέρον του κοινού της Anytime.

Content contributors: Νίκος Παπασταμόπουλος, Αλεξάνδρα Καστανά

Στην Anytime πρωτοτυπούμε και πάλι και διοργανώνουμε για 2η φορά το Fix My Ride, ένα πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό, που αναλαμβάνει τη μετατροπή ενός οχήματος που χρειάζεται μικροεπισκευές σε σχεδόν καινούριο.

Πρόκειται για μία δοκιμασμένη ενέργεια που ταιριάζει πολύ στο brand promise της Anytime, να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή. Έχει πραγματική αξία για τον κόσμο, γιατί η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό μας CAR POINT, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα σημαντικά πλεονεκτήματα του ιδιόκτητου συνεργείου μας.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους του χρήστες που είναι κάτοικοι Αττικής, ανεξάρτητα με το αν έχουν ασφαλιστήριο στην Interamerican. Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή. Οι χρήστες μπαίνουν στο microsite fixmyride.anytime.gr που έχει δημιουργηθεί για τον διαγωνισμό, φωτογραφίζουν το αυτοκίνητό τους σε 8 σημεία & να ανεβάζουν τις φωτογραφίες, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Κεντρικός παρουσιαστής της ενέργειας είναι ο influencer Ηλίας Μπόγδανος, o οποίος μέσα από video που θα προβληθεί στα Social Media της Anytime, θα παραλάβει μαζί με γερανό της οδικής μας το αυτοκίνητο του νικητή, θα μεταφερθούν μαζί με το νικητή στο CAR POINT και εκεί θα συζητήσουν για τις επισκευές που θα γίνουν στο όχημα.

Για τον διαγωνισμό αυτόν συνεργάστηκε μία έμπειρη ομάδα ανθρώπων αξιοποιώντας παλιές καλές πρακτικές, καθώς και τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Η ομάδα Onboarding που αποτελείται από ένα σύνολο νέων ανθρώπων ανταποκρίθηκε για ακόμα μία φορά στις ανάγκες των πελατών, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να επισκευάσει το όχημά του χωρίς κανένα κόστος και να κερδίσει μία ετήσια ασφάλιση στο πρόγραμμα Value. Για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ο διαγωνισμός συνεργάστηκε με εξαιρετικούς ανθρώπους από διάφορα τμήματα της Εταιρίας, όπως τους εξειδικευμένους τεχνικούς του CAR POINT, τους οδηγούς της Οδικής Βοήθειας, την ομάδα Happy Customers για να γίνει επικοινωνία και σε πελάτες μας, αλλά και το Legal. «Είμαστε πολύ περήφανοι, γιατί σε μία εποχή αβεβαιότητας δίνουμε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να επισκευάσει το όχημά του εντελώς δωρεάν, αξιόπιστα κι εγγυημένα στο σύγχρονο συνεργείο μας CAR POINT», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ.Ηλίας Μάλλιος, Διευθυντής Δικτύου & Τεχνικών Υπηρεσιών Βοηθείας.

Η συμμετοχή του κόσμου στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά μεγάλη, αποδεικνύοντας τον θετικό αντίκτυπο που έχει ο διαγωνισμός στον κόσμο.

Ο Νίκος Παπασταμόπουλος, Digital Marketer της ομάδας Onboarding Customers & Needs, αναφέρει ότι στην Anytime θέλουμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από μία απλή ασφάλιση, για αυτό και ακούμε με προσοχή αυτά που χρειάζεται ο κόσμος και διοργανώνουμε συνεχώς νέες ενέργειες, διαγωνισμούς και challenges που ενισχύουν την αλληλεπίδραση με το κοινό μας, δημιουργώντας μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί του.