Δείτε και μοιραστείτε την καμπάνια της Interamerican

Αυτές τις γιορτές, η καμπάνια μας στην Interamerican στοχεύει να δημιουργήσει ένα θετικό συναίσθημα γύρω από το brand μας, εστιάζοντας στους ανθρώπους μας της πρώτης γραμμής που συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στους πελάτες μας και στις γιορτές.

Οι βασικές τοποθεσίες για τα γυρίσματα περιλαμβάνουν τη Λεωφόρο Κηφισίας και το Πολυϊατρείο Medifirst Αμαρουσίου. Οι πρωταγωνιστές μας είναι οι άνθρωποί μας. Οδηγοί της Οδικής Βοήθειας, διασώστες από το πλήρωμα των ασθενοφόρων μας, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών στο τηλεφωνικό κέντρο. Επιλέγουμε έτσι να τιμήσουμε τους «αφανείς ήρωες», που γιορτάζουν εν υπηρεσία, μακριά από την οικογένεια και τους αγαπημένους τους, για να προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπο. Παράλληλα, αυτή η καμπάνια αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να είμαστε εκεί για τους πελάτες μας, φροντίζοντας για το πιθανό επείγον και στις διακοπές.

Επειδή η Interamerican είναι το άθροισμα των δυνάμεών μας, σας καλούμε να μοιραστείτε κι εσείς το video. Θα το βρείτε στο Youtube της Interamerican από την Τετάρτη 20/12.