Με ένα εορταστικό ritual

To Interamerican Graduate Traineeship Program προσέφερε την ευκαιρία σε 4 νέους και νέες αποφοίτους σχολών της χώρας μας, να απασχοληθούν στα πιο σημαντικά έργα της εταιρίας μας. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε, με μία βραδιά bowling.

Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος χρόνος του Traineeship Program της Interamerican! Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε, με στόχο μας πάντα, να παρέχουμε στους νέους τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να επιτύχουν στον σημερινό απαιτητικό επιχειρηματικό κόσμο.

Για να γιορτάσουμε, ρωτήσαμε τους εκπαιδευόμενους τι θα επιθυμούσαν, και οι ίδιοι επέλεξαν να πάμε για bowling. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να απολαύσουμε ο ένας την παρέα του άλλου και να γιορτάσουμε τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των εκπαιδευομένων μας. Ήταν επίσης μια ευκαιρία για εμάς να αναλογιστούμε την επιτυχημένη πρώτη χρονιά του προγράμματος.

Από την έναρξη του προγράμματος, έχουμε δει τους εκπαιδευόμενους μας να αναπτύσσονται, υιοθετώντας μια ισχυρή εργασιακή ηθική, προθυμία για μάθηση και δέσμευση για την αριστεία. Έχουν εργαστεί δίπλα στους πιο έμπειρους συναδέλφους μας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και πρακτική εμπειρία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευόμενους μας για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό τους και είμαστε περήφανοι που αποτελούν μέρος της του Οργανισμού. Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευόμενοί μας θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται στους τομείς που θα επιλέξουν. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους μας που στήριξαν το πρόγραμμα και βοήθησαν στην επιτυχία του.

Αναμένουμε με προσμονή, μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για το Traineeship Program της Interamerican και πολλά ακόμη χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας για τον Οργανισμό!