Και ευχές

Για μία ακόμα χρονιά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα Πασχαλινά δώρα που η Διοίκηση της Εταιρίας προσφέρει στο Ανθρώπινο Δυναμικό μας.

Τη Μ. Τρίτη 11/04 θα κατατεθεί στους λογαριασμούς μας το Δώρο Πάσχα 2023 και παράλληλα θα ενεργοποιηθούν οι κάρτες ticket compliments και ticket restaurant, με το ποσό των 80€, ως ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών που όλοι μας καταβάλλουμε και ως συμβολική συνεισφορά στο πασχαλινό μας τραπέζι.

Επιπλέον αυτών, και τη φετινή χρονιά θα έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να παρατείνουμε τις πασχαλινές μας διακοπές κατά μία επιπλέον ημέρα, προκειμένου να ξεκουραστούμε και να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας. Η ημέρα αυτή θα πρέπει να είναι συνεχόμενη με τις αργίες του Πάσχα. Επιλέγουμε δηλαδή ανάμεσα στη Μεγάλη Πέμπτη ή την Τρίτη του Πάσχα. Όπως πάντα, η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά κατά την πασχαλινή περίοδο, οπότε, ο προγραμματισμός για τις άδειες θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο της ομάδας σας.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους να περάσετε ξεκούραστο και δημιουργικό χρόνο με τους αγαπημένους σας, με υγεία και πολλά χαμόγελα.

Ας υποδεχθούμε αυτή την άνοιξη με ελπίδα, αλληλεγγύη και αυτοπεποίθηση και ας κάνουμε το επερχόμενο καλοκαίρι πιο αισιόδοξο για όλους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.