Στα χρώματα του ουράνιου τόξου ντύθηκαν τα κεντρικά μας γραφεία, με πρωτοβουλία της Anytime, τιμώντας τον Μήνα Υπερηφάνειας που εορτάζεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, προσθέτοντας φως και ελπίδα στην αθηναϊκή νύχτα. Πρόκειται για ένα δυνατό statement για τον κόσμο που ονειρευόμαστε, διεκδικώντας κάθε στιγμή περισσότερη ισότητα, συμπερίληψη, ορατότητα και αγάπη.

Γράφει η Πόπη Μαυρογιάννη

Περισσότερη ενημέρωση, λιγότερες ερωτήσεις που πονάνε

Παράλληλα η εταιρία προχώρησε σε μια αφοπλιστική καμπάνια για όλες εκείνες τις «ερωτήσεις που πονάνε» και διατυπώνονται χωρίς κανένα λόγο, φανερώνοντας –τουλάχιστον– έλλειψη ενημέρωσης. Λόγια και συμπεριφορές που περισσεύουν και μας καλούν να αναλάβουμε δράση μέχρι να εξασφαλίσουμε ότι κάθε άνθρωπος νιώθει ασφαλής και αποδεκτός να είναι ο εαυτός του σε κάθε έκφανση της ζωής του – στο σπίτι, τη δουλειά, το σχολείο, παντού. Για τον λόγο αυτό, η Anytime στηρίζει τη Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης «11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ» για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και το οικογενειακό, φιλικό, σχολικό και εργασιακό περιβάλλον τους. Γιατί πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, χωρίς φόβο, για όλα αυτά που πονάνε και γιατί δεν πρέπει να είμαστε μόνοι σε ό,τι περνάμε.

Είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο για όλα αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. Η διαφορετικότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη άλλωστε είναι αναπόσπαστες αξίες της κουλτούρας του Ομίλου Interamerican.