Τέσσερις νέοι συνάδελφοι θα είναι σύντομα κοντά μας!

Ήδη αυτές τις μέρες στους χώρους μας ξεναγούνται οι νέοι υποψήφιοι συνάδελφοί μας, στο πλαίσιο του Interamerican Graduate Traineeship Program. Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα, σε αυτό το άρθρο!

Γράφει η Ειρήνη Γιακιντζή

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Interamerican θα προσφέρει ξανά την ευκαιρία σε 4 νέους-νέες αποφοίτους σχολών της χώρας μας, να απασχοληθούν στα πιο σημαντικά έργα της εταιρίας μας μέσω του Interamerican Graduate Traineeship Program.

Με τον τρόπο αυτό, θα χτίσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα, στο τέλος του traineeship θα έχουν αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα του οργανισμού, που θα αποτελέσει εξαιρετικό εφόδιο για τη μόνιμη πλέον θέση τους εντός της Interamerican.

Η ομάδα HR συνεργάστηκε με την ομάδα του Corporate Marketing για τη δημιουργία της καμπάνιας μας, η οποία έτρεξε για το χρονικό διάστημα 11/03 μέχρι και 31/03 και, μέσω αυτής, συλλέξαμε το ενδιαφέρον από 175 υποψηφίους! Μετά από το πρώτο screening, οι 122 από αυτούς έλαβαν ένα digital assessment από τον νέο συνεργάτη μας, τη Bryq, το οποίο αξιολογεί τόσο cognitive skills (numerical και verbal), όσο και στοιχεία προσωπικότητας (personality assessment).

Από αυτούς τους 122 καταλήξαμε σε 30 υποψηφίους, το προφίλ των οποίων είναι πιο κοντά στο προφίλ της θέσης, και αυτή την εβδομάδα, τους καλούμε σε μία προσωπική συνέντευξη με φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Οι 12 επικρατέστεροι θα κληθούν να γνωρίσουν leaders της Interamerican μέσω digital interviews και να αξιολογηθούν σε ομαδικές και ατομικές εργασίες σε ένα One day assessment center που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά μας γραφεία.

Το όμορφο αυτό ταξίδι θα τελειώσει με την τελική επιλογή των 4 υποψηφίων που θα έχουν συγκεντρώσει τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλες τις αξιολογήσεις και τα interviews. Το δικό τους ταξίδι θα ξεκινήσει με την πρόσληψή τους στις 11 Μαΐου.

Πολύ σύντομα θα έχουμε την χαρά να τους υποδεχτούμε στη μεγάλη οικογένεια της Interamerican!