Όταν τα παιδιά μας μιλούν για την ασφάλεια

Η σειρά #SmallTalk by Anytime Online επισημαίνει τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης μέσα από την οπτική γωνία των παιδιών των εργαζόμενων της Interamerican και της Anytime. Με τη δροσιά και την τρυφερότητα των παιδιών, μεταφέρει το μήνυμα!

Η ασφαλής οδήγηση, μεταξύ άλλων μειώνει τα ατυχήματα, προστατεύει τους ευάλωτους χρήστες των δρόμων, αυξάνει το επίπεδο ευγένειας και συνεπώς μειώνει στρές.

Πώς όμως ευαισθητοποιούμε το κοινό για την καλή συνήθεια, της οποίας τα οφέλη αν και αυτονόητα, συχνά παραγνωρίζονται στο δρόμο;

Στο πρώτο μέρος της σειράς #SmallTalk by Anytime Online με τον Λάμπρο Φισφή, τα παιδιά των εργαζόμενων της Interamerican και της Anytime συζητούν το μεγάλο θέμα της οδικής ασφάλειας.

Μέσα από την αθωότητα των παιδιών, προσεγγίζουμε ένα κρίσιμο θέμα για τις ζωές όλων μας, με ευαισθησία.

Δείτε το video και μοιραστείτε το και στα δικά σας social media

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Anytime «Save the day», με στόχο να αλλάξουν οι άνθρωποι τον τρόπο που βλέπουν την οδήγηση. Τα στελέχη της εταιρείας μας συμβάλλουν σε αυτό. Για να καταλάβουμε όλοι τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης, αρκεί να σκεφτούμε ότι το 60% των θανατηφόρων ατυχημάτων προκαλούνται από επιθετική οδήγηση.