Το νέο πρόγραμμα από την Anytime που προσφέρει δυνατότητα στήριξης σε Οργανισμούς, μέσω της καλής οδηγικής συμπεριφοράς

Το γνωστό πρόγραμμα Smart Drive ανανεώθηκε και δίνει πλέον στους ασφαλισμένους μας τη δυνατότητα να δωρίσουν τους πόντους που κερδίζουν, οδηγώντας με ασφάλεια, στην Οργάνωση Γη, τα Παιδικά Χωριά SOS και το Make Roads Safe Hellas. Η αναβάθμιση της εφαρμογής με την προσθήκη του νέου loyalty scheme επιβραβεύει τους πελάτες και προσφέρει στην κοινωνία. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασία της Αθηνάς Καραμέτη, Business και Product Developer στην ομάδα Happy Customers του M&C Tribe και του Νικόλα Αγγελόπουλου με την ομάδα SSR, ο οποίος και επιμελείται αυτό το άρθρο.

Γράφει ο Νικόλας Αγγελόπουλος

H Anytime της Interamerican με γνώμονα το όραμα της για το να ζουν οι άνθρωποι ασφαλέστερα καλύτερα και περισσότερο προσφέρει το πρόγραμμα Smart Drive για έναν κόσμο με ασφαλέστερη οδήγηση και λιγότερα ατυχήματα. Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα Smart Drive χρησιμοποιεί την πρωτοπόρο εφαρμογή τηλεματικής τεχνολογίας Smart Drive app. Έτσι επιτυγχάνει μια καινοτόμο, ανατρεπτική αλλά και πιο δίκαιη λογική τιμολόγησης στην ασφάλιση αυτοκινήτου. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Smart Drive διατίθεται στην ασφαλιστική αγορά και αποτελεί πρόκληση για κάθε οδηγό, βάζοντας ψηλότερα τον πήχη της ασφαλούς οδήγησης με χαμηλότερο κόστος ασφάλισης.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την οικονομία για τον πελάτη μας καθώς και την καλλιέργεια μίας ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς που κατ΄επέκταση αποτελεί και μία υπευθυνότητα απέναντι στους άλλους χρήστες του δρόμου καθώς και ολόκληρης της κοινωνίας. Αυτή την υπευθυνότητα θελήσαμε να την αναβαθμίσουμε για να γίνει ακόμα πιο ουσιαστική.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για όλους τους πελάτες μας που έχουν επιλέξει να ασφαλιστούν σε κάποιο από τα προγράμματα του Smart Drive είναι τα Smart Points, ένα νέο σύστημα επιβράβευσης που προωθεί την οδηγική τους υπευθυνότητα. Έτσι, για κάθε διαδρομή που γίνεται με ασφάλεια και συγκεντρώνεται μία καλή βαθμολογία, κερδίζουν Smart Points. Τα Smart Points μπορούν να εξαργυρωθούν είτε σε εκπτώσεις στους συνεργάτες μας αλλά ακόμα καλύτερα ως δωρεά σε έναν από τους τρεις Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) που επιλέξαμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα.

Οι οργανισμοί επιλέχθηκαν με γνώμονα τον βασικό τους άξονα δραστηριοποίησης όπου σκοπό είχαμε να συνδέεται με την εταιρεία και το προϊόν. Έτσι επιλέχθηκαν:

  • η Make Roads Safe Hellas που επιδιώκει την προαγωγή της Οδικής Ασφάλειας και της βιώσιμης ανάπτυξης των οδικών μεταφορών
  • ο οργανισμός η Οργάνωση Γη που δραστηριοποιείται σε περιβαλλοντικά ζητήματα
  • τα Παιδικά Χωριά SOS με εκτενές πολυετές έργο στην προσφορά βοήθειας σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη

Οι πόντοι ανταμοιβής (Smart Points) της καλής οδηγικής συμπεριφοράς θα μετατρέπονται σε χρηματική δωρεά για να ενισχύσουμε το έργο των οργανισμών αυτών. Δηλαδή στην ουσία η υπευθυνότητα δημιουργεί μία κυκλική επιστροφή αξίας στην κοινωνία και έτσι η χρήση του προγράμματος Smart Drive δημιουργεί πολλαπλά οφέλη.

Σας καλούμε να δοκιμάσετε κι εσείς για δύο μήνες δωρεάν το πρόγραμμα Smart Drive, κατεβάζοντας και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smart Drive Greece!