Όταν θες να προσφέρεις κάθε στιγμή περισσότερα και οραματίζεσαι έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους με περισσότερη αισιοδοξία, ασφάλεια και ξεγνοιασιά, σημαίνει ότι πρέπει να βγεις μπροστά και να μιλήσεις ανοιχτά όταν όλα γύρω σου αλλάζουν γρήγορα και αναπάντεχα. Τη στιγμή λοιπόν που τα ακραία φυσικά φαινόμενα εντείνονται σε ένταση και συχνότητα, η Anytime πρωτοστατεί στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων με στόχο να προστατεύσουμε ό,τι αγαπάμε, ακόμα και μπροστά στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Γράφει η Πόπη Μαυρογιάννη

«Στα όνειρα δεν πρέπει να μπαίνει τελεία» άλλωστε κι αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα της Anytime. Έτσι, μέσα από δύο τηλεοπτικές καμπάνιες που είναι στον αέρα αυτήν την περίοδο σε τηλεόραση, Social Media και YouTube, καταφέρνει να κάνει επίκληση στο συναίσθημα και να αναδείξει την αξία της ασφάλισης που δεν είναι απλά μια υπηρεσία αλλά στάση ζωής.

Είναι το αμάξι μας, που μας οδηγεί εκεί που αγαπάμε

Το πρώτο σκηνικό με πρωταγωνιστές έναν πατέρα με τον γιο του αφορά το αυτοκίνητό μας που είναι κάτι παραπάνω από ένα μέσο μετακίνησης. Συχνά, είναι αυτό που μας ταξιδεύει με ασφάλεια εκεί που επιθυμεί η καρδιά μας, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μια μόνο στιγμή όμως αρκεί για να χαλάσει τα σχέδιά μας, με την καμπάνια να φέρνει στο προσκήνιο τη σημασία της ασφάλισης αυτοκινήτου από φυσικές καταστροφές.

Είναι το σπίτι μας, το πιο οικείο μέρος πάνω στη γη

Η δεύτερη τηλεοπτική καμπάνια εστιάζει στο σπίτι μας που στεγάζει τα όνειρά μας, τις αναμνήσεις μας και τις στιγμές που θα δημιουργήσουμε. Δύο νέοι άνθρωποι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και ονειρεύονται όλα όσα θα ζήσουν στο νέο τους σπίτι. Όλα όσα ακολουθούν ξαφνικά, μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους κι ότι αξίζει να προστατεύσουμε το πολυτιμότερο περιουσιακό μας στοιχείο από φυσικές καταστροφές.

Πιστή στις αξίες της, η Anytime φροντίζει να προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης και δεσμεύεται να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους, προστατεύοντας τα όνειρά τους και διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτά.