Τι να πρωτοπούμε για τους μπαμπάδες μας… Είναι οι παντοτινοί ήρωες των παιδικών μας χρόνων κι η αγκαλιά που τρέχαμε να κρυφτούμε στα δύσκολα. Σήμερα όμως είναι ακόμα πιο πολλά: είναι αυτοί που δεν χάνουν τον σημαντικό αγώνα του παιδιού τους, που διαβάζουν παραμύθια μέχρι αυτό να κοιμηθεί και που δεν φοβούνται να τσαλακωθούν μόνο και μόνο για να γελάσει. Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, στις 16 Ιουνίου, στείλαμε πολλή αγάπη και τους ευχηθήκαμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο.

Γράφει η Πόπη Μαυρογιάννη

«Σε ευχαριστώ μπαμπά»

Στην Interamerican οι συνάδελφοι είχαν κάποιους καλούς λόγους για να πουν δημόσια «ευχαριστώ» στους μπαμπάδες τους. Θυμήθηκαν εκείνον τον προφυλακτήρα που έσπασε αλλά η μαμά έμαθε μια διαφορετική ιστορία. Μας μίλησαν όμως και για τον μπαμπά που ξενυχτάει δίπλα τους όταν χρειαστεί, για εκείνον που συνεχίζει να τους πηγαινοφέρνει όταν χρειάζεται ή αυτόν που τους έκανε expert στην οδήγηση με «λίγα μαθήματα» ακόμα.

@interamericangr

Πίσω από κάθε αυστηρό μπαμπά κρύβεται ο πιο γλυκός υπερήρωας του κόσμου. 🦸🏻‍♂️ Οι εργαζόμενοι της Interamerican, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, ευχαρίστησαν τους μπαμπάδες τους για όλες εκείνες τις μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης! Εσύ για ποιο λόγο θα πεις «ευχαριστώ μπαμπά»; ❤️ Interamerican InteramericanTikTok Fathersday thankyoudad

♬ πρωτότυπος ήχος – interamericangr – interamericangr

«Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;»

Η Anytime προχώρησε με τη σειρά της σε μια ιδιαίτερη καμπάνια για να τιμήσει όλους τους μπαμπάδες που μας έμαθαν τι σημαίνει δύναμη, αγάπη και αφοσίωση και μας εμπνέουν να μην σταματάμε να κάνουμε μεγάλα όνειρα. Παιδιά διαφορετικών ηλικιών απάντησαν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν κι ό,τι ακούσαμε συνδέεται καρμικά με τη μοναδική σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους.