Μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτό και κάνουμε εμείς το word of mouth!

Το νέο Medifirst στο Περιστέρι ανοίγει επίσημα και λειτουργεί, για να καλύψουμε τις ανάγκες πρωτοβάθμιας υγείας των όλων των ανθρώπων, 24Χ7. Τα Πολυϊατρεία Medifirst ξεχωρίζουν, παρέχοντας συντονισμένη, εξατομικευμένη φροντίδα με γιατρούς, διαγνωστικά και check up στο ίδιο σημείο.

Content contributors: Μάρη Μαρουδή, Γιώργος Ντόντος

Στην Interamerican, αναγνωρίζοντας την αξία της πρωτοβάθμιας φροντίδας για την υγεία των πελατών μας, επενδύουμε διαχρονικά και μακροπρόθεσμα σε αυτήν. Σε συνέχεια των πολυϊατρείων Medifirst στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη, που συμπλήρωσε ήδη 20 χρόνια λειτουργίας, δημιουργήσαμε μια νέα πρότυπη ιατρική μονάδα, ένα σύγχρονο πολυϊατρείο Medifirst στο Περιστέρι.

Η Interamerican είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρία με ιδιόκτητες μονάδες υγείας, προσφέροντας άμεση πρόσβαση, καθημερινά όλο το 24ωρο, σε συντονισμένη, εξατομικευμένη φροντίδα, που παρέχεται με τις καλύτερες συνθήκες. Τα πολυϊατρεία Medifirst συγκεντρώνουν, κάτω από την ίδια στέγη, καταξιωμένους επιστήμονες, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, την αρτιότερη τεχνολογία και τη δυνατότητα ιατρικών εξετάσεων, με πλήρη συντονισμό της φροντίδας που χρειάζεται κάθε ασφαλισμένος μας.

Η έναρξη λειτουργίας του Medifirst στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε και πλέον οι ιδιόκτητες υποδομές υγείας της Interamerican καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε το Medifirst στο Περιστέρι για να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας, καθώς τα Medifirst εξελίσσονται και προτιμώνται όλο και περισσότερο από αυτούς. Υπήρχε ανάγκη να αυξηθεί η υποδομή, να εξασφαλιστεί μεγαλύτερο δίκτυο γιατρών και εξοπλισμός, για να καλύψουμε τη ζήτηση. Στην πρωτοβάθμια περίθαλψη η εύκολη πρόσβαση είναι κεφαλαιώδους σημασίας για να δίνεις στους ασθενείς όλα τα κίνητρα να πηγαίνουν εγκαίρως στον γιατρό τους. Επίσης, 3 μονάδες σημαίνει και πολύ μεγαλύτερος αριθμός γιατρών για να δώσεις επιλογή στους ασθενείς. Όσο σημαντική και να είναι η ικανότητα ενός γιατρού, η προσωπική σχέση που θα αναπτύξει με τον ασθενή παίζει μεγάλο ρόλο. Σήμερα ο ασθενής έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει τον ιατρό με τον οποίο έχει καλή χημεία και μπορεί να αναπτύξει αίσθημα εμπιστοσύνης. Επιπλέον, τα τρία σημεία στην Αττική βελτιώνουν τη διαχείριση των επειγόντων περιστατικών, προσφέροντας πρόσβαση, τη στιγμή που κάθε λεπτό μετράει. Αντίθετα από τα διαγνωστικά κέντρα, τα Medifirst έχουν ομάδα επιλεγμένων γιατρών που συνεργάζονται αρμονικά για τη σωστή διαχείριση της Υγείας των ασφαλισμένων μας. Τα διαγνωστικά κέντρα κάνουν μόνο εξετάσεις, στα Medifirst οι διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται για να υποστηρίξουν το έργο των γιατρών, δεν είναι ο κύριος σκοπός μας. Ένα ακόμα μοναδικό πλεονέκτημα είναι η οργανωμένη νοσηλευτική υπηρεσία 24Χ7, η οποία συμβάλλει καθοριστικά στο έργο του γιατρού. Για να γίνει κατανοητή η σημασία της, θα φέρω ένα παράδειγμα από την περίοδο του covid 19.

Εκείνη την εποχή είχαμε κατά μέσο όρο 200 επισκέψεις την ημέρα σε κάθε Πολυϊατρείο, χωρίς να εκδηλωθεί ούτε ένα κρούσμα στους χώρους των Πολυϊατρείων. Αυτό είναι επιτυχία της νοσηλευτικής. Στο Medifirst Περιστερίου φιλοδοξία μας είναι να φτάσουμε γρήγορα στο ίδιο επίπεδο που είναι και τα Πολυϊατρεία του Αμαρουσίου και του Αλίμου, ως προς τη συνεισφορά στην τοπική κοινωνία. Και όλα μαζί τα Medifirst να συμβάλουν περισσότερο στην καλή υγεία και ποιότητα ζωής των ασφαλισμένων μας», λέει ο Γιώργος Ντόντος, Διευθυντής του Medifirst Περιστερίου. Η έναρξη λειτουργίας του πολυϊατρείου συμπίπτει με τον εορτασμό των 20 χρόνων Μedifirst, με το πρώτο πολυϊατρείο του Αλίμου, να έχει υποδεχτεί για πρώτη φορά ασθενείς το 2002.